Kategoriler
Proje Haberleri

Algün Private satışları devam ediyor

Algün Private projesi geniş alanları ile konforlu bir yaşam alanı sağlamaktadır. Projenin konumu Düzce’nin Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Algün İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1, 5 artı 1 ve 5 artı 2 kat dubleksleri ile villalar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Algün İnşaat güvencesi ile yükselen yeni nesil projede 3 artı 1, 5 artı 1 ve 5 artı 2 kat dubleksleri ile villa konut seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 226 metrekaredir. 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 238 metrekaredir. Ayrıca 5 artı 2 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 386 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede kişiye özel bahçe alanları bulunmaktadır.  Ayrıca ortak alanda çocuk oyun parkı yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Konutlarda çamaşır odası yer almaktadır.

Algün Private konumu hakkında

Proje, Düzce’nin Merkez İlçesi Yahyalar Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park alanı, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Algün Private fiyatları ne kadardır?

Algün Private projesinde banka kredisine uygun ödeme koşulları sunulmaktadır. Brüt 226 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.430.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 238 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 4.307.274 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 386 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 2 dubleks dairelerin fiyatı 5.365.793 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (380) 524 90 28 veya 0 (533) 700 23 11 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version