Kategoriler
Proje Haberleri

Alpay Yalı Evleri 3.Etap Satışa Sunuldu

Zonguldak Çaycuma konut projesi Alpaylar İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Zonguldak İli, Çaycuma İlçesi, Yeni Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Alpay Yalı Evleri 3.Etap konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Zonguldak, Yeni Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut blokları 3 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamında geniş peyzaj alanları, geniş otopark gibi imkanlar yer almaktadır.

Proje kapsamındaki daireler, ısı ve ses yalıtımlı, ebeveyn banyolu olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda ankastre ser, led spot uygulaması, uydu tv sistemi gibi imkanlarda yer almaktadır. Binaların sahiplerine teslimi çevre düzenlemesi ve oturma izni alınarak yapılmaktadır.

3 katlı bloklarda oluşan Alpay Yalı Evleri 3.Etap konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekare ile 136 metrekare arasında değişmektedir. 2+1 tip daireler 100 metrekare brüt alana sahipken 90 metrekare net alana sahiptir. Aynı zamanda 3+1 tip daireler brüt 136 metrekare ve net 125 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Alpay Yalı Evleri 3.Etap Daire Fiyatları Ne Kadar?

Zonguldak konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 575 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 100 metrekare büyüklüğündeki 2+1 tip daireler 575 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

136 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Zonguldak konut projesi, Yeni Mahallede yer almaktadır. Aynı zamanda pazar yeri ve Yaşam Park alanına yürüme mesafesinde konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 273 76 57 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version