Kategoriler
Ekonomi

Altın fiyatları düşüşte

Haftanın ilk gününde altın fiyatları düşüşe geçti. Gram altın ve çeyrek altın fiyatları haftaya değer kaybı ile başladı. Altın ve dolar kurundaki hareketlerin de etkisi ile güncel olarak 24 Haziran Pazartesi fiyatları haberimizin devamında.

Haftanın son işlem günü olan cuma gününde dolar kurunda ve ons altındaki değer kazançlarının gösterdiği etki ile gram altın pozitif bir yükselişteydi. Buna göre gram altın o günü, bir önceki günün kapanışına göre 1,8 prim ile tamamladı. Fiyatı ise 261,9 TL olarak güncellendi.

Bugün ise haftanın ilk işlem gününde değer kaybı ile güne başlamasının ardından altının gram fiyatı 257,9 TL olarak dengelemiş durumda. Gram altın haftaya ve güne düşüş ile başlamasının sonucunda bir önceki gün kapanışına oranla yüzde 1,53 azalış ile söz konusu 257,9 TL seviyesinde kaldı.

Cuma günü haftanın son işlem gününde kapanışa göre çeyrek altın 427 TL, cumhuriyet altını ise bin 745 TL’den satılıyordu. 24 ayar külçe altın ise gram fiyatı olarak 261,9 TL’den işlem görmekteydi.

Güncel altın fiyatlarına gelecek olursak, haftanın ilk işlem günü olan 24 Haziran Pazartesi gününde gram altın yüzde 2,47 değer kaybı ile 257,9 TL’den işlem görüyor. Çeyrek altının fiyatı 426 TL olarak belirlenirken, cumhuriyet altını ise bin 739 TL olarak satılıyor. Yarım altın ise 847,33 TL’den işlem görüyor. 22 ayar bilezik fiyatları ise 236 TL olarak belirlendi.

 

Exit mobile version