Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Bahçe 30 ay vadeli satışlara devam ediyor

Alya Bahçe İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen bir projedir. BOSS4 Gayrimenkul tarafından yürütülen proje villalardan oluşmaktadır. İkiz, üçüz, dördüz villalardan oluşan projenin detayları, villa özellikleri ve güncel fiyatları hakkında bilgiyi haberin devamında bulabilirsiniz.

Proje detayları ve villa özellikleri

Alya Bahçe tamamı bahçeli villalardan oluşan bir projedir. 3+1’den 6+1’e kadar farklı metrekarelerde villalar projede yer almaktadır. Toplam 56 bin 500 metrekare alana sahip olan projede 177 adet villa bulunmaktadır. Villaların her birinin kendine ait bahçesi bulunmaktadır. Bu bahçeler özel çimler ve çiçekler ile bezenmiş durumdadır. Konutlar ısı ve ses yalıtımı ile inşa edilmektedir. İç mimaride de modern esintilere yer verilmektedir.

Alya Bahçe projesinde hem açık hem kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır. Bu havuzlar sayesinde yaz kış spor yapmak mümkündür. Yüzme sporu dışında ayrıca yürüyüş yolları ve özel spor salonu da bulunmaktadır. Çocukların güvenle oyun oynaması için özel çocuk oyun alanları mevcuttur. Bunlara ek olarak Türk hamamı, sauna, buhar odası hizmetleri de projede yer almaktadır. Araç park etmek için kapalı otopark vardır. Villaların genel güvenliği için 7/24 güvenlik sistemleri mevcuttur.

Alya Bahçe konum avantajları ve fiyatları

Proje Mall of İstanbul ve Prestige Mall’a komşudur. 3. Boğaz Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve İstanbul Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların üzerinde yer almaktadır. Villalar eğitim kurumlarına yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Bölgenin önemli eğitim kurumlarından olan Bilfen Koleji, Doğa Koleji, FMV Işık Okulları, Bahçeşehir Koleji’ne çok yakın mesafededir. Ayrıca sağlık hizmetleri almak için Başakşehir Devlet Hastanesi’ne dakikalar içinde ulaşım sağlamaktadır.

Alya Bahçe projesinde villa fiyatları metrekare büyüklüğüne göre değişmektedir. Şu an da güncel olarak 213 metrekare 3+1 villalar 8.500.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satışta yer almaktadır. Projenin en geniş villaları olan 6+1 ‘ler ise 300 metrekare büyüklüğünde olup 15.000.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Projede sınırlı sayıda villa için yüzde 35 peşin, 30 ay vadeli satış imkanı da yer almaktadır. Güncel fiyat bilgileri ve ödeme koşulları için 444 25 92 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ayrıca bilgi almak için projenin web sitesi olan alyabahce.com adresini de ziyaret edebilirsiniz. 

Diğer proje haberlerine de göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version