Kategoriler
Proje Haberleri

Alya Bahçe ön talep topluyor

BOSS4 Gayrimenkul, inşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markalarından bir tanesidir. Firma, Bahçeşehir’de hayata geçireceği Alya Bahçe projesi için ön talep toplanmaya başlamıştır. Proje, 177 adet ikiz, üçüz ve dördüz villalardan oluşmaktadır. Konut projesi yaklaşık 56 bin 500 m2’lik alanda konumlandırılacaktır.

Konut projesi Bahçeşehir’de yaşam bulan ve 177 adet ikiz, üçüz ve dördüz villalardan oluşmaktadır. Aile konseptiyle hayata geçmeye hazırlanmaktadır. Proje Yaklaşık 56 bin 500 m2 alanda kurulacaktır. Proje, Bahçeşehir çevresinde yaşayan, şehir merkezinden uzaklaşmak istemeyenler için oldukça idealdir. Ayrıca bütün ihtiyaçları için şehrin olanaklarına yakın noktalarda yaşamak isteyen yerli yabancı tüm yatırımcıları hedeflemektedir.

Alya Bahçe projesi yakında geliyor

BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Alya Bahçe projesiyle ilgili bilgi vermiştir. İstanbul’un farklı yerlerinde yatırım yaptıklarını belirterek yeni projeler için gün saydıklarını söylemiştir. Akkuş ayrıca “Önceleri daha çok Beylikdüzü ve çevresinde yatırımlar yaptık. Fakat son dönemlerde farklı bölgelere de açılmaya başladık. Bu doğrultuda son olarak Levent’te inşaatı süren ‘Alya Teras’ ve Esenyurt’ta ‘Alya 4 Mevsim’ projelerini hayata geçirdik. Şimdiyse Bahçeşehir’de konumlandırdığımız Alya Bahçe için çalışacağız. Proje için ön talep toplama süreci başlamıştır. Projemiz, şehrin kalabalığından uzak huzurlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Ayrıca şehrin bütün olanaklarını da en yüksek kalite ve imkanla sakinlerine sunacak” dedi.

Konut projesi, zengin sosyal donatılarıyla dikkat çekmektedir. Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, spor salonu, Türk hamamı, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Ayrıca kapalı otopark alanları ve 7/24 güvenlik hizmetiyle her türlü olanağı sağlamaktadır. Proje yaklaşık 300 bin m2’lik gezinti alanı, restoran ve eğlence mekanlarıyla da huzurlu bir yaşam sunmaktadır. Yine yanı başındaki 26 bin m2’lik Bahçeşehir göletle de farklı ve keyifli vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Konut projesi önemli alışveriş merkezleri Akbatı, Prestige Mall ve Mall of İstanbul’a komşu konumda bulunmaktadır. Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların da üzerinde konumlandırılacaktır. Bilfen Koleji, Doğa Koleji, FMV Işık Okulları, Bahçesehir Koleji gibi eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca dakikalar içerisinde Başakşehir Devlet Hastanesi ve özel hastanelere de ulaşım imkanı sağlamaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version