Kategoriler
Emlak Haberleri

Ankara Şehir Hastanesi’nin destek hizmetleri Tepe Servis’ten

Tepe Servis ve Yönetim şirketi; Avrupa’nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde inşa edilme özelliği taşıyan 3. büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi’nde de hasta yönlendirme, resepsiyon, refakat, taşıma, oda destek ve temizlik, yemek, haşere mücadele, atık yönetimi, güvenlik, otopark yönetimi gibi hizmetleri gerçekleştirecek.

14 Mart’ta resmi açılışı yapılan Ankara Şehir Hastanesi’nin hasta yönlendirme, resepsiyon, refakat, taşıma, oda destek ve temizlik hizmetlerini,  Tepe Servis ve Yönetim şirketi üstlendi. Mersin, Isparta ve Yozgat şehir hastanelerinde de hizmet veren Tepe Servis, 4500 kişilik kadrosu ile Medikal Olmayan Genel Destek Hizmetleri sunuyor.

Tepe Servis ve Yönetim Genel Müdür Yardımcısı Evren Tüfekçioğlu, “Şehir hastaneleri kamu ve özel işbirliği projeleri olmaları dolayısıyla yüksek hizmet standardı, bilgi birikimi ve tecrübe gerektiriyor. Yozgat, Mersin ve Isparta Şehir Hastanelerinden sonra, Ankara Şehir Hastanesi’nde bu tecrübenin uygulamada ne kadar büyük bir fark yarattığını gururla gözlemliyoruz” dedi.

Exit mobile version