Kategoriler
Proje Haberleri

Ars Nova Urla satışları devam ediyor

Ars Nova Urla, İzmir merkeze 35 kilometre uzaklıkta yer alan bir projedir. BSK İnşaat tarafından hayata geçirilen proje önemli tatil merkezlerinin yakınlarında yer almaktadır. 7 farklı tipte tasarlanan villalar ve proje hakkında diğer detaylar haberin devamında yer almaktadır.

Projede detayları ve mimari özellikleri

Ars Nova Urla projesi toplam 13 dubleks villadan oluşmaktadır. Villalar farklı tasarımlı 7 tip şeklindedir. Her bir villada üç oda bir salon bulunmaktadır. Villalar zemin kat, birinci kat ve çatı olmak üzere üç bölümlüdür. Çayı katında her villanın kendine özel terası vardır. Konutların kullanım alanları 240 metrekare ile 280 metrekare arasında değişmektedir. Daire iç zeminleri yüksek kaliteli laminant ile döşenmiştir. Camlar ses ve ısı yalıtımına sahip 10 yıl garantili pencereler ile hazır bulunmaktadır. İç kapılar lake-ahşap kombinasyonludur. Dış kapılar ise güvenliğin arttırılması amacı ile çelik kapı olarak hazır bulunmaktadır. Mutfak için ankastre setler tasarlanmaktadır. Binaların kullanılmaya başlanması ile birlikte montajı yapılacak olan bu setlerin ayrıca garantisi vardır.

Ars Nova Urla projesinde yer alan konutlar ısı ve ses yalıtımlı dış cepheye sahiptir. Isıtma yerden ısıtmalı doğalgazdır. Son teknolojiye sahip akıllı ev sistemleri ile döşenmiştir. Su-Elektrik-Isıtma Soğutma – Panjur – Alarm ve Kamera kontrollü sistemler mevcuttur. Konfor odaklı lüks villalar, rahat bir yaşam alanı sunmaktadır.

Ars Nova Urla konumu ve satışları

Proje önemli merkezlere yakın konumdadır. Tam olarak İzmir merkeze 30 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Yazın en çok tercih edilen tatil merkezlerinden olan Çeşme’ye 32 kilometre uzaklıktadır. Proje ayrıca şehirler ve ülkeler arası yolculuklar için de avantajlı konumda yer almaktadır. Villalar havaalanına sadece 40 kilometre uzaklıkta bulunmaktadır.

Ars Nova Urla villalarının satışları 2020 yılında başladı. Yarısından çoğu satılan villaların satışları şu anda devam etmektedir. Satışlarda banka kredisi kullanma imkanı sunulmaktadır. Verdiğimiz bilgilere ek olarak bilgi almak için 0232 453 53 51 numaralı irtibat telefonu aranabilir. Konutların güncellenen fiyatları ve ödeme koşulları hakkında detaylı bilgiyi de bu numaradan almak mümkün. Ayrıca projenin internet sitesinden de villaların iç ve dış görüş resimlerine göz atabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version