Kategoriler
Proje Haberleri

Arslan Bey Konakları krediye uygun satışta

Arslan Bey Konakları Aydın Kuşadası’nda yer alan bir projedir. Arslan Group tarafından hayata geçirilen bir projedir. Projenin tamamı villalardan oluşmaktadır. Banka kredisine uygun olarak satılan villaların özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve satışları hakkında merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve villaların özellikleri

Arslan Bey Konakları akıllı ev sistemleri ile donatılmıştır. Villalar 4 oda 1 salon iki katlı olarak tasarlanmaktadır. Hem yaz hem kış aylarında kullanıma uygundur. Villalarda yerden ısıtma sistemi ile ısınma sağlanmaktadır. Yazın serinlemek içinse klima kullanılmaktadır. Mutfak ve salon ayrı ayrıdır. Konutlarda 3 adet banyo-tuvalet vardır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ek olarak yer almaktadır. Konutların içlerinde birinci sınıf kalitede malzemeler kullanılmaktadır. Dış kapı olarak çelik kapı kullanılmaktadır. Salon ve odalarda asma tavan ile LED ışıklar vardır. Modern tasarım, ışıklandırmada da mevcuttur.

Arslan Bey Konakları 7 gün 24 saat kameralı güvenlik sistemleri ile korunmaktadır. Villaların her birinde özel kapalı otopark bulunmaktadır. Her villanın kendine özel bahçesi vardır. Bahçelerde ayrıca barbekü alanı vardır. Bu alanda aile ile birlikte barbekü keyfi yapılmaktadır. Konut bahçelerinde açık yüzme havuzu vardır. Bu havuzlarda hem yetişkinler hem çocuklar yüzmektedir. Villalar arasında özel peyzaj alanları vardır. Bu alanlarda iklime uygun çiçekler yetiştirilmektedir.

Arslan Bey Konakları satışları

Proje denize 500 metre uzaklıktadır. Çevresinde market, okul, manav, cafe gibi yerler bulunmaktadır. Konutlar 4 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Bu konutlar brüt 380, net 180 metrekare kullanım alanına sahiptir. Bu konutlar şu anda 9 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Villaların fiyatları zaman içinde değişmektedir.

Arslan Bey Konakları banka kredisine uygun olarak satılmaktadır. Anlaşmalı bankaların kredisi ile bu villaları satın almak mümkündür. Ayrıca uygun koşullarda takas seçeneği de sunulmaktadır. Uzakta olan alıcılar için konakları görüntülü gezme imkanı sağlanmaktadır. Villalar hakkında ek olarak bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bunun için 0 (532) 566 64 98 numarası bulunmaktadır. Bu numaradan istediğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version