Kategoriler
Proje Haberleri

As Royal Prestij Alacaatlı’da yükseliyor

As Royal Prestij projesi Ankara’nın en prestijli bölgelerinden biri olan Çankaya İlçesi, Alacaatlı mahallesinde yer almaktadır. Konut projesi AS Grup İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Yatırımcılara mükemmel bir yaşam alanı sunma amacıyla yola çıkan firma, bu projede de kalite ve özeni ön planda tutmaktadır. Projede daire özellikleri, büyüklüğü, nerede olduğu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin Konumu ve Genel Özellikleri

As Royal Prestij projesi, 17 bin 500 metrekarelik geniş bir arazi alanı üzerine inşa edilmektedir. Konut projesinde toplam 5 adet konut bloğu yer almaktadır. Beş adet konut bloğunda ise toplamda 49 adet daire yer almaktadır. 49 adet konutun tamamı ise 4+1 tipindeki meskenlerden meydana gelmektedir.

Her biri 204 metrekare brüt alana sahip bu daireler, 3.30 metre tavan yüksekliğine sahiptir. Ayrıca bahçe katı dairelere özel 80 metrekarelik özel bahçe kullanım alanları da yer almaktadır. Projede, yatay mimari ve modern tasarım anlayışı ön planda tutulmuştur. Yapay göletler ve geniş peyzaj alanları ile doğal bir yaşam alanı yaratılmıştır.

Konut projesi Ankara İli, Çankaya İlçesi’nin en seçkin lokasyonlarından biri Alacaatlı Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir.

Daire Özellikleri ve Sosyal İmkanlar

As Royal Prestij projesi, sakinlerine lüks ve konforu bir arada sunmaktadır. Projede Schindler marka asansörler, Siemens 4’lü ankastre setler, özel tasarım lake dolaplar standart olarak sunulmaktadır. Ayrıca, her daire için 2 araçlık kapalı otopark, tam beslemeli jeneratör yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca, güneş enerji sistemi ve çatı terasları bulunmaktadır. Çocuk oyun parkları ve çok amaçlı spor sahaları gibi geniş sosyal alanlar da projede yer almaktadır.

As Royal Prestij Fiyatları Ne Kadar?

As Royal Prestij projesinde fiyatlar, dairenin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca fiyatlar, dairelerin bulunduğu kat ve cephesine göre farklılık göstermektedir.

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları 15.500.000 TL’den başlayarak 20.000.000 TL’ye kadar yükselmektedir. Proje, kişiye özel ödeme fırsatları sunarak çeşitli finansman seçenekleri ile ev sahibi olma imkanı tanıyor. Satış ofisleri üzerinden yapılan görüşmelerle potansiyel alıcılar için cazip teklifler geliştiriliyor.

Projenin Teslim Tarihi ve İletişim Bilgileri

AS Royal Prestij projesi, Mayıs 2024 tarihinde yeni sahiplerine teslim edilecek. Projeye dair daha fazla bilgi almak için 0505 600 06 27 veya 0553 111 06 27 numaralı telefonlar aranabilir veya doğrudan satış ofisleri ziyaret edilebilir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0505 600 06 27 veya 0553 111 06 27 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version