Kategoriler
Emlak Haberleri Proje Haberleri

Asil Comfort Büyükçekmece projesinde teslim tarihleri açıklandı

Asil Comfort projesi, İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesinde Asil İnşaat imzasıyla hayat buluyor. 5 blok üzerinden tasarlanan, toplamda 107 daireden meydana gelen projenin teslim tarihi Mart 2021 olarak açıklandı.

Asil Comfort proje özellikleri

İstanbul’un yatırım merkezi olarak son zamanlarda sükse yapan bölgesi Büyükçekmece’de yeni bir konut projesi öne çıkarıldı. Asil İnşaat’ın deneyimlerinin konuşturulduğu projede 5 blok üzerinden 107 daireye yer verilmiştir. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan çok seçenekli tercihler, oldukça lüks görünümlü alanda kişilere prestij kazandırmaya devam ediyor. Boyutların 105 metrekareden başladığı ve 200 metrekareyi bulduğu dairelerde yaşam oldukça kolay.

Mavinin bünyelere huzur verdiği, deniz kıyısının tüm ambiyansı Asil Comfort ile bütünleşti. Büyükçekmece Albatros’ta yükselen yapıların sahile yürüme mesafesi yalnızca 2 dakikadır. Bölgede alışkanlıkların yeniden yaratıldığı, birbirinden seçkin okul ve hastane kurumlarının yer aldığı belirtildi. Ayrıca her kesimden kişilerin ortak noktası olan alışveriş merkezi projenin hemen yanı başında yer alıyor.

Projede yer alan sosyal donatılar

Asil Comfort projesinde tasarlanan açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları ebeveynlerin çocuklarıyla bir dolu kaliteli vakit geçirmesine neden olacak. Ayrıca kamelya alanları sayesinde ortak alanlarda diğer yaşam sakinleri ile buluşabilir, 7/24 güvenlik sayesinde günün her saatini rahat bir zihinle tamamlayabilirsiniz. Site içerisinde yer alan jeneratör herhangi elektrik kesintisine karşı işlerin yarıda kalmasına müsaade etmiyor. 110 araçlık kapalı otopark komşularla huzur dolu günler, haftalar ve yılları beraberinde getirecek.

Sosyalleşmeye uygun alanları ve spor yapmaya müsait yerleri ile dikkat çeken projede her dairenin kendine özel balkonu bulunuyor. Asansörün yer aldığı binalarda özellikle sağlık sorunlarının önüne geçilmektedir.

Projede yer alan daire fiyatları

Asil Comfort projesinde 2+1 daireler ile başlayan fiyatlar, 4+1 daireler ile sonlanıyor. Alıcıların tercihlerine göre 680 bin TL’den başlayan ve 1.650.000 TL’ye yükselen daireler, ara fiyatları 3+1 dairelerde 1.300.000 TL’de tutmuştur. Özel ödeme seçeneklerinin yer aldığı bu projeden ev almak demek; 3.Havalimanı, E-5 Karayolu, E-6 Karayolu ve 3.Köprü bağlantısına yakın olmak demektir. Hemen teslim seçeneği ile ev sahibi olmak için acele edin.

Detaylı bilgi için:

Atatürk, Zuhal Sk. No:3 34500 Büyükçekmece/İstanbul

0212 450 27 45 / info@asliinsaat.com

Exit mobile version