Kategoriler
Proje Haberleri

Ata Homes Yenişehir anahtar teslim

Ata Homes Yenişehir projesi Adıgüzeller Petrol farkıyla hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Kars’ın Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. 4.000 metrekarelik arazi üzerinde 3 konut bloğu bulunmaktadır. Bu bloklarda 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler ile 5 artı 1 dubleks daireler mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Adıgüzeller Petrol ayrıcalığıyla yaşama geçirilen proje 4.000 metrekarelik arazi üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı olmak üzere 3 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda ise 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler ile 5 artı 1 dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 205 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 170 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin 2.400 metrekarelik bir bölümü bahçe alanlarına ayrılmıştır. Sosyal alanlar içerisinde; bahçe peyzaj uygulaması, oturma alanları, çocuk oyun parkı bulunmaktadır.

Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Membran mutfak dolapları, vestiyer, banyo dolapları, kiler, giyinme odası rafları mevcuttur. İki balkonda da damperli cam balkon sistemi bulunmaktadır. Ankastre duş sistemi, gömme rezervuar ve derzli parke uygulamaları yer almaktadır. Bunun yanı sıra bütün odalar spot ve led’li olmak üzere asma tavanlı olup koridor gece yolu sensörlü aydınlatması mevcuttur.

Ata Homes Yenişehir konumu hakkında

Proje, Kars’ın Merkez İlçesi Yenişehir Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yükselen projede konutlar şehir manzarasına sahiptir. Üstelik kamu kuruluşlarına, okul ve hastanelere yakın mesafede yer almaktadır.

Ata Homes Yenişehir fiyatları ne kadar?

Anahtar teslim durumundaki Ata Homes Yenişehir projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 205 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1.400.000 TL ile 1.650.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 203 01 36 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version