Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avcılar Next projesindeki sosyal donatılar ve konum avantajları

10 bin metrekare büyüklüğündeki arsa alanının üzerine konumlandırılan ve içerisinde çarşıya yer verilen Avcılar Next projesinin bin metrekarelik alanı, sosyal donatılara ayrılıyor. Bornova’ya inşa edilecek projede; fitness merkezi, sauna, havuz, jakuzi odası ve cep sineması bulunuyor.

Yapımı Avcular İnşaat tarafından üstlenilen proje, ayrıca, eğlence salonunun yanı sıra kütüphane, pilates ve kickboks alanlarıyla donatılacak. Çeşitli meyve içeceklerine yer verilen vitamin barın da bulunacağı projede, kafe ve restoranlar da hizmet verecek.

Sosyal donatılar bunlarla sınırlı değil. Ayrıca, proje alanının 4 bin metrekaresine Gençlik Parkı’nın inşa edilmesi planlandı.

Avcılar Next projesinde ulaşım kolaylığı

Çevresinde üniversiteler, metro istasyonu ve alışveriş merkezi bulunan proje, Küçük Park’a 6 dakika uzaklıkta.

Kazımdirik Mahallesi’ne inşa edilmesi planlanan projenin alanı, otoban bağlantısına 1 dakikalık mesafede bulunuyor. Ege üniversitesi ve Ege Üniversitesi Hastanesine 3 dakika süren proje alanından Forum Bornova açık hava alışveriş merkezine 2 dakikada ulaşılabiliyor.

Yaşar Üniversitesine 4 dakikalık mesafeye konumlandırılan proje, Bornova’daki metro istasyonuna 5 dakika uzaklıkta.

Projedeki daire seçenekleri neler?

Avcılar Next projesinde; stüdyo tipi dairelerinin yanı sıra bir oda ve bir salon, iki oda ve bir salon daire tipleri yer alıyor. Daireler, eşyalarıyla birlikte satılıyor. Projedeki bir odalı stüdyo daire tipleri net 25 metrekare büyüklüğünde inşa edilecek.

Bir odalı ve bir salonlu daire tipleri de net 36 metrekarelik değere sahip. İki odalı ve bir salonlu daire tipleri ise net 46 metrekare büyüklüğündeki değerle satışa sunuluyor. Projedeki tamamı eşyalı daire tiplerinin hepsinde, birer balkon bulunuyor. Dairelerdeki salon ve mutfak birleşik durumda.

Avcılar Next satış Ofisi iletişim

Satış ofisi adres: Forum Bornova Kavşağı, Avcılar Effect Residence Bornova/İzmir

Çağrı merkezi: +90 232 344 28 24

WhatsApp: +90 533 033 64 10

Çevrim içi görüşmek için randevu: https://avcilarglobal.com

Kaynak: Taşınmaz Haber

Avcılar Next projesinde tamamı eşyalı konut fiyatları

Exit mobile version