Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Konutları Yenimahalle kişiye özel ödeme planı fırsatı

Konut projesi İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenimahalle’de hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Artaş İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Avrupa Konutları Yenimahalle projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri fırsatı sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

İstanbul konut projesi Yenimahalle’de yer alan 190 bin 765metrekare büyüklüğündeki arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 190 bin 765 metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde toplam 17 konut bloğu yer almaktadır. 17 adet konut bloğunda ise toplam 754 adet mesken yer almaktadır. Ayrıca projede dairelerin dışında 50 adet de ticari ünite yer almaktadır.

Konut projesinde dört farklı tipte daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tiplerine bakıldığında 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Konut projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 51 metrekare ile 236 metrekare arasında değişmektedir. brüt Bunun için Artaş İnşaat firmasının internet adresi üzerinden ön talep formunuzu doldurmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde ayrıca avantajlı fiyatlardan da faydalanmak mümkün olmaktadır. Konut projesi Yenimahalle Metro İstasyonu’nun hemen yanı başındaki arsa üzerinde kurulacak ve bölgeye değer katacaktır.

Avrupa Konutları Yenimahalle konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projenin detayları henüz belirlenmemiştir. Ancak konut projesinin güvenlik sistemi, otopark, su deposu, hidrofor gibi özelliklere sahip olması beklenmektedir. Aynı zamanda dairelerde balkon, beyaz eşya, ebeveyn banyosu olması planlanmaktadır.

Avrupa Konutları Yenimahalle fiyatları ne kadar?

Yenimahalle konut projesinde henüz daire fiyatları ve ödeme şartları belirlenmemiştir. Konut projesinde yer alan dairelerde kişiye özel ödeme planı fırsatı sunulmaktadır. Ayrıca konut projesi 2024 yılı 3. çeyreğinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Yenimahalle metro istasyonunun hemen çıkışında konumlandırılmıştır. Aynı zamanda Şeyh Edebali Lisesi ve Öznur Kahraman Kız İmam Hatip Ortaokuluna da yürüme mesafesindedir. Ayrıca konut projesi Yenimahalle metro durağı yanında yer almaktadır.

2024 yılında teslim edilmesi planlanan proje Yenimahalle Mahallesi, Dökümcüler Caddesi, No:16 Bağcılar / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version