Kategoriler
Proje Haberleri

Aykent 7 Ordu’da yükseliyor

Aykent 7 Ordu’nun Fatsa ilçesinde yer alan bir projedir. Proje bölgede çok sayıda başarılı projesi olan Özaydemir İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Modern ve lüks dairelerden oluşan projede satışlar başlamış durumda. Proje hakkında merak edilenler, satışta olan dairelerin özellikleri ve satış fiyatları haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Aykent 7 tek blok şeklinde yükselen bir projedir. Tek bir blokta 16 kat bulunmaktadır. Bu katlarda her biri 3 oda 1 salon olan daireler vardır. Dairelerin hepsinin dışa açılan balkonları vardır. Bu balkonlar geniş tasarımlıdır. Bu nedenle hem yaz hem kış aylarında kullanıma müsaittir. Konutlarda salon ile mutfaklar ayrıdır. Her konutta bir adet ortak kullanım banyosu bir adet de ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde ayrıca bir yerde konumlandırılmıştır. Bina içinde katlara iniş çıkış için asansör bulunmaktadır. Asansör sistemi çift olarak tasarlanmaktadır. Böylece istenilen zamanda asansörü kullanmak daha kolay olacaktır. Konutların ısınması için doğalgaz kombisi kullanılmaktadır. Kombi dairelerde hazır olarak yer almaktadır. Yazın ihtiyaç duyulduğunda klima ile serinlik sağlanmaktadır.

Aykent 7 evleri içinde araç park etmek için özel açık otopark alanı vardır. Bu alanlara hem daire sakinleri hem de gelen misafirler araç park edebilir. Site bahçesinde ayrıca özel dinlenme yeri olarak kamelyalar bulunmaktadır. Bunlara ek olarak çocukların site içinde güvenle oyun oynaması için çocuk oyun parkı vardır.

Aykent 7 sitesi satışları

Projede 3 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. Dairelerin brüt kullanım alanı 140 metrekare net kullanım alanı ise 115 metrekaredir. Konutlar şu anda banka kredisine uygun değildir. Takas seçeneği de sunulmamaktadır. Satış hakkında detayları firmadan öğrenebilirsiniz.

Aykent 7 daireleri şu anda 1 milyon 500 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Dairelerin fiyatları zaman içinde değişmektedir. Değişen fiyatlar ve ödeme koşullarını firmayı arayarak öğrenebilirsiniz. Proje hakkında bilgi almak için 0 (532) 513 25 45 numarası bulunmaktadır. Verdiğimiz bilgilere ek olarak bilgi almak için numarayı arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine göz atmak için tıklayınız

Exit mobile version