Kategoriler
Emlak Haberleri

Babacan Arsadan yoğun ilgi görüyor

Babacan Yapı, gayrimenkul sektöründe 22 yıldır faaliyet gösteren ve binlerce aileyi hem toprak hem de konut sahibi yapan köklü bir şirkettir. Şirket, Babacan Arsadan markası altında yeni bir satış modeli geliştirerek sektörde yenilikçi bir adım atmıştır.

Babacan Arsadan için Yeni Ofis ve Hizmetler

Bu yeni modelin satış operasyonlarını yürütmek amacıyla, Babacan Yapı Tuzla’da yeni bir ofis açıyor. Bu ofis, konut sahibi olma hayalinden uzaklaşanlar için yeni bir seçenek sunmayı amaçlamaktadır.

İki Adımda Ev Sahibi Olma Modeli

İlk Adım: Arsa Payı Satışı

Babacan Yapı’nın geliştirdiği modelde ilk adım, arsa payı satışıdır. Şirket, kendi mülkiyetindeki arsaları piyasa fiyatının çok altında tüketiciye sunmaktadır. Bu aşamada vatandaşlar, yaklaşık iki yıl boyunca uygun şartlarda arsa payı ödemesi yaparlar.

İkinci Adım: İnşaat Aşaması

İki yıllık arsa payı ödeme sürecinin ardından inşaat aşamasına geçilir. Toplamda beş yıl süren bu proje ile Babacan Yapı, kendi arsalarında 10 bin kişiyi ev sahibi yapmayı hedeflemektedir.

Tuzla Projesi Detayları

Lokasyon Avantajları

Tuzla’da açılacak olan yeni proje, Tuzla Marina ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakınlığı ile dikkat çekmektedir. Ayrıca bu stratejik konum, projeyi yatırım açısından cazip kılmaktadır.

Kampanya Detayları

8-9 Haziran’da açılacak olan Tuzla satış ofisinin açılış kokteyline özel olarak bir kampanya düzenlenmiştir. Bu kampanya, 10 Haziran tarihine kadar uzatılmıştır ve özel fiyatlarla arsa payı satışı yapılacaktır.

Fiyatlandırma ve Ödeme Planları

Başlangıç Fiyatları

Tuzla projesindeki 1+1 arsa payları, 990 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca bu fiyatlar, bölgedeki diğer markalı konut projelerine göre oldukça rekabetçidir.

Peşinat ve Taksit İmkanları

Yüzde 30 peşinat ödeyenler, 24 ay taksitli ödeme imkanları ile konut sahibi olabileceklerdir. Aylık taksitler 29 bin TL’den başlamaktadır. Ön talep döneminde 300 yatırımcı hedeflenmektedir.

Proje Lansmanı ve Ön Talep

İlginin Yüksekliği

Henüz projenin lansmanı yapılmamış olmasına rağmen yoğun bir ilgi ile karşılaşıldığını belirten Mehmet Babacan, tüketiciden gelen bu talebi karşılamak amacıyla hızlıca satış ofisinin açılmasına karar verdiklerini ifade etmiştir.

Gelecek Planları

Babacan Yapı, gelecekte de bu model ile yeni projeler geliştirmeyi ve daha fazla kişiyi ev sahibi yapmayı planlamaktadır.

Sonuç ve Değerlendirme

Babacan Yapı’nın geliştirdiği iki adımda ev sahibi olma modeli, özellikle konut sahibi olmanın zorlaştığı bu dönemde tüketiciler için büyük bir fırsat sunmaktadır. Tuzla’daki yeni proje, uygun fiyatları ve avantajlı ödeme planları ile dikkat çekmektedir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version