Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Babacan Central yüzde 1.29 faiz fırsatıyla satışta

Babacan Central projesi İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi’nde yer almaktadır. Beylikdüzü konut projesi Babacan Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesinde inşaat süreci ve satışlar devam etmektedir. Ayrıca projede ulaşılabilir koşullar sloganı ile yeni bir ödeme kampanyası başlatılmıştır. Detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Karma konut projesi yüksek katlı 3 kule bloğundan meydana gelmektedir. Proje konut bloğu, ofis bloğu ve home ofis bloğundan meydana gelmektedir. Projedeki konut bloklarında toplam 747 adet konut  yer almaktadır. Ayrıca konutların dışında projede toplam 57 adet ticari ünite de yer almaktadır.

Konut projesinde yer alan daireler 1+1 ve 2+1 tipinde tasarlanmıştır. Proje içerisinde yer alan home ofis, ofis ve konutlar ayrı ayrı bloklarda yer almaktadır. Ayrıca karma konut projesinin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine de uygun olacak şekilde inşa edilmektedir.

Bu projede yüzde 70 peyzaj oranı, deprem güvenliği için fore kazık kullanılmıştır. Ayrıca C40 beton sınıfı ve dünyada kalite standardı olan S420 demir işçiliğinin kullanılmıştır. Konut projesi böylece konut veya ofis almayı düşünenler için güven, estetik, sağlık, konfor ve lüksü bir arada sunmaktadır.

Babacan Central Beylikdüzü projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra konutlarda ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Babacan Central projesinde Ulaşılabilir Koşullar dönemi

2025 yılında tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Babacan Central projesinde Babacan yapı yeni bir kampanya başlatmıştır.

Konut projesi için düşük peşinatların ödeneceği, bankasız, kefilsiz ödeme imkanı sunulmuştur. Ayrıca projede yüzde 1.29 gibi düşük faiz oranı ile ödeme planı sunmaktadır.

İstanbul’da Beylikdüzü’nün en önemli bölgesinde hayata geçirilen bu projede düşük faizle ödeme imkanı sunmaktadır. Faizlerin yüzde 4 civarında olduğu bu dönemde firma bankasız, kefilsiz ve 60 ay vadeli ödeme imkanı sunmaktadır. Ayrıca yüzde 1.29 faiz oranı ve yüze 30 peşinat fırsatı da sunulmaktadır.

Babacan Holding bünyesinde yer alan Babacan Yapı, bir taraftan İstanbul’un simgesi olan yeni yaşam alanlarını tasarlamaktadır. Diğer yandan ise markalı konut sektörüne yön vermeye devam etmektedir.

Teslim tarihi ne zaman?

Firma “Değerini Artıran” yapılar inşa etme ilkesiyle 2002 yılından bu yana 4 bin civarında markalı konut hayata geçirmiştir. Babacan Yapı’nın son yatırımı Babacan Central projesinde ise teslimler yaklaşmıştır. Projenin 2025 yılının Haziran ayında tamamlanarak teslim edilmesi planlanmaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Konut projesi Marmara Denizi manzarasına sahip bir konumda yer almaktadır. Ayrıca İstanbul’un en önemli ulaşım aksı olan E-5’in yanı sıra, metrobüs gibi toplu ulaşım hatlarının hemen yakınında yer almaktadır.

Babacan Central Beylikdüzü projesi ayrıca alışveriş merkezlerine, yapı marketlere ve üniversitelere kolayca ulaşım imkanı sağlamaktadır. Proje Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı, 34524 Beylikdüzü / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Emlak haberler için tıklayınız…

Exit mobile version