Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçeşehir Royal Ayrancılar satışları devam ediyor

Bahçeşehir Royal Ayrancılar projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Torbalı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Şehru İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. 44.000 metrekarelik alan üzerinde 6 blok, toplam 340 adet daire ve 8 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

44.000 metrekarelik alan üzerinde 6 blok, toplam 340 adet daire ve 8 adet dükkan bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 71 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 146 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde; açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, süs havuzları ve kamelyalar yer almaktadır. Ayrıca açık hava dinlenme alanları, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, tenis kortu, fitness center bulunmaktadır. Bunun yanı sıra spa, sauna, hamam, bay ve bayan giyinme odaları, duş ve soyunma kabinleri, kafeterya bulunmaktadır.

Asansör ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Klima alt yapısı ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Bahçeşehir Royal Ayrancılar konumu hakkında

Proje, İzmir’in Torbalı İlçesi İnönü Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bölgede bulunan sanayi kuruluşları, ulaşım ağları, sağlık merkezleri, eğitim kurumları ve avm gibi alanların hemen yanı başında yer almaktadır. Pancar OSB’ye 1,5 kilometre, çevre yolu bağlantısına 2 kilometre, İzbana 3 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca devlet okuluna ve Medifema Hastanesi’ne 3 kilometre, havaalanına 12 kilometre, Gaziemir’e 15 kilometre ve Kuşadası’na 30 kilometre mesafede yer almaktadır.

Bahçeşehir Royal Ayrancılar fiyatları ne kadardır?

Bahçeşehir Royal Ayrancılar projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 71 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 550.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 146 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (505) 829 93 89 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version