Kategoriler
Proje Haberleri

Banuevleri Ispartakule 4 fiyat listesi

Avcılar konut projesi Hasanoğlu Şirketler Grubu firması tarafından hayata geçirilmektedir.  Konut projesi İstanbul İli, Avcılar İlçesi, Tahtakale’de yer almaktadır. Banuevleri Ispartakule 4 projesi %54 oranında tamamlanmış olup 2023 yılında teslim edilmesi planlanmaktadır.  Banuevleri Ispartakule 4 fiyat listesi detayları haberimizin devamında yer almaktadır.

Bahsi geçen proje adından da anlaşılacağı gibi Hasanoğlu Şirketler Grubu firmasının imzası ile yaşama kazandırılmaktadır. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutların inşası tüm hızıyla devam etmektedir.

Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari üniteler de barındıracak şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle proje kapsamında inşa edilmiş olan daire ve dükkanlar bölgedeki konut ve dükkan ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanmış olmaktadır. Ayrıca Avcılar konut projesi tek blokta toplam 70 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılmaktadır.

Projede daire özellikleri neler?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de 120 metrekare ile 151 metrekare arasında değişmektedir. Banuevleri Ispartakule 4 projesinde bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmıştır. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise 120 metrekare ile 151 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesi Tahtakale’de 4 bin 701 metrekarelik alan içerisinde konumlandırılmıştır. 2 adet ticari biriminde yer aldığı site içerisinde futbol/basketbol sahası, sauna, spor salonu gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Ayrıca açık/kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, tenis kortu, çocuk oyun alanı, özel güvenlik, otopark gibi olanaklar da projede sunulmaktadır.

Banuevleri Ispartakule 4 fiyat listesi

Proje kapsamında inşa edilen konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca daire fiyatları, dairelerin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik göstermektedir. Aşağıda yer alan daire fiyatları peşin satın alınması durumunda geçerli fiyatlardır.

Banuevleri Ispartakule 4 projesinde yer alan;

120 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 1 milyon 210 bin TL,

151 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 1 milyon 495 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Banuevleri Ispartakule 4 nerede yer alıyor?

Bahsi geçen konut projesi Avcılar, Tahtakale’de inşa edilmektedir. Proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yürüme mesafesindedir. Ayrıca projenin 2023 içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Tel: 444 93 13

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version