Kategoriler
Proje Haberleri

Başak Life 2 yakında teslime hazırlanıyor

Başak Life 2 konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Ordu’nun Altınordu İlçesinde yükselen proje Başak 52 İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Başak Life 2 Konut Projesinin Özellikleri Nelerdir?

Site içerisinde bulunan proje, Altınordu İlçesi Şahincili Mahallesi üzerindeki alan içerisinde inşa edilmektedir. Projede dört tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi lüks özelliklerle donatılmıştır. Aynı zamanda Altınordu konut projesinde kaliteli işçiliğe sahip daireler dikkat çekmektedir. Dairelerde yerden ısıtma, ankastre set, gibi özelliklere yer verilmiştir.

Proje, iki blok ve 28 daireden meydana gelmektedir. Daireler 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca bu dairelerin büyüklükleri brüt 95 metrekare ile 190 metrekare arasında değişmektedir. Bunun dışında daireler arasında dubleks seçenekleri de bulunmaktadır. Site içerisinde de açık-kapalı otopark, çocuk parkı gibi imkanlar sunulmaktadır.

Ordu konut projesi daire fiyatları ne kadar?

Ordu konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

2+1 daireler 570 bin TL,

3+1 daireler 820 bin TL

4+1 daireler 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda takas uygulaması geçerlidir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Şahincili Mahallesi, Köy içi mevkiinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje devlet hastanesine yürüme mesafesindedir. Konum olarak merkeze, okullara ve marketlere de çok yakındır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0452 777 00 34 ve 0538 778 61 72 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version