Kategoriler
Proje Haberleri

Bedesten Evler 2 Prestige fiyat

Bartın ilinin Amasra ilçesinde Bedesten Evler 2 Prestige projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Omia İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin bu yıl içerisinde alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje konut projesi olarak inşa ediliyor. Söz konusu projede beş adet konut bloğu yer alıyor. Bahsi geçen konut blokları dörder katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Bedesten Evler 2 Prestige projesi bünyesinde 72 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor.

Site anlayışı içerisinde yaşama kazandırılmakta olan projede birçok sosyal donatı yer alıyor. Alıcılar için konforlu yaşam alanları hazırlanıyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar lokasyonları itibariyle de dikkat çekiyor. Bedesten Evler 2 Prestige projesinde bulunan konutlar Kaleşah Mahallesi, Bülent Ecevit Caddesi’nde yaşama kazandırılıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu projede yer alan konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun şekilde planlandı. Bedesten Evler 2 Prestige projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 konut tiplerinde yaşama kazandırılıyor. Projede bulunan 2+1 konutların büyüklükleri 115 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutların büyüklükleri ise 140 metrekare olarak belirlendi.

Site sakinleri için yüzme havuzu, çocuk oyun alanları gibi aktivite ve sosyal alanlar yer alıyor. Projede yer alan konutlar deniz manzaralı olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bedesten Evler 2 Prestige projesinde yer alan 2+1 daireler 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan 3+1 konutların fiyatları ise 280 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede bulunan konutların alıcılarına 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 532 670 13 66

Exit mobile version