Kategoriler
Proje Haberleri

Bhb Tema Mudanya Evleri satışları devam ediyor

Bhb Tema Mudanya Evleri konut projesi Bhb İnşaat güvencesi ile hayata geçirilmektedir. Projenin konumu Bursa’nın Mudanya İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu projede 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Bu dairelerin bahçeli müstakil girişli, arakat ve dubleks seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bhb İnşaat imzası taşıyan projede 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Ayrıca bu dairelerin bahçeli müstakil girişli, arakat ve dubleks seçenekleri mevcuttur. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü ise 150 metrekaredir. Bahçeli müstakil girişli 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. 3 artı 1 bahçeli müstakil girişli dairelerin net büyüklüğü 112 metrekaredir. 4 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 arakat dairelerin net büyüklüğü 148 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için üst otopark ve alt otopark alanı olmak üzere 2 girişe sahiptir. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve güneşlenme alanları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulaması yapılmaktadır.

Bhb Tema Mudanya Evleri nerede yer alıyor?

Proje, Bursa’nın Mudanya İlçesi Halitpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Üstelik muhitinde market, park, semt pazarı ve spor salonu mevcuttur. Bununla birlikte sağlık kurumları ve eğitim kurumları yer almaktadır.

Bhb Tema Mudanya Evleri fiyatları ne kadardır?

Bhb Tema Mudanya Evleri projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 2.730.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 bahçeli müstakil girişli dairelerin fiyatı 2.760.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 2.925.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (224) 256 58 39 veya 0 (533) 160 23 17 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version