Kategoriler
Proje Haberleri

Birzan Park Evleri satışları devam ediyor

Konforu evinizin içerisinde sizlere sağlayacak olan Birzan Park Evleri daireleri satışa çıkarılmıştır. Geniş odalı ve aynı zamanda özellik bakımından ayrıcalıklı olan bu daireleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Brüt 123, net 115 metrekare alan kaplamaktadır. Oldukça kullanışlı ve aynı zamanda özellikleri bakımından dikkat çeken bu daireleri görüntülü arama ile de incelemek mümkündür.

Projenin Genel Özellikleri İç ve Dış Yapısı Hakkında

2 + 1 manzaralı daireler birçok özellik barındırmaktadır. Site içerisinde bulunan bu daireler oldukça kullanışlıdır. Cep olarak Batı, Doğu, Güney ve Kuzey olmak üzere her alana bakmaktadır. Özelliklerine bakılacak olursa duvar kâğıdı, laminant zemin, parke zemin, çelik kapı, yangın alarmı gibi özellikleri barındırır. Aynı zamanda ısı yalıtımı da mevcuttur. Site içerisinde asansörlü bulunmaktadır. Genel olarak modern tarzda döşenmiştir ısı yalıtımı ile kaplanan bu evin ses yalıtımı da mevcuttur. Aynı zamanda açık ve kapalı olmak üzere otoparkı da mevcuttur. Ayrıca sizler arabanızı istediğiniz şekilde buraya park etme hakkına sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda sitenin kapıcı sistemi mevcuttur. 7/24 güvenliğiniz site kapsamında koruma altındadır. Oyun parkı gibi sizlerin çocuklarınızla ilgilendiğiniz alanlarda bulunmaktadır. Yangın merdiveni su deposu gibi bazı önemli detaylar da mevcuttur. Bu şekilde evin iç ve dış yapısını öğrenmeniz mümkündür. Daha detaylı bir inceleme de gerçekleştirilebilir.

Birzan Park Evleri Konumu ve Fiyat Bilgisi Hakkında

Bursa Kestel’de bulunan bu ev birçok açıdan ilgi çektiği gibi konumu da aynı şekilde alıcıya kolaylık sağlamaktadır. Yürüme mesafesi olarak sizlerin genel ulaşım sağlayabilmek isteyeceğiniz yerlere yakındır. Hastane ve eczane gibi sağlık durumunun için önemli olan yerlerde yürüme mesafesindedir. Market, park, semt pazarı, alışveriş merkezi gibi yerlere de oldukça kolay ulaşım sağlanabilir. Şehir merkezi ve belediye de oldukça yakındır. Aynı zamanda Polis Merkezi de oldukça yakındır. Eğitim açısından da öğrencilere konumu sayesinde kolaylık sağlar. İlkokul ortaokul ve lise yürüme mesafesindedir. Bu evin fiyatı yaklaşık olarak 395 bin lira civarındadır. Bu şekilde konumu ve fiyatı hakkında bilgi sahibi olmanız mümkündür.

Genel yapısı mı kolay mı şekilde inceleye bileceğiniz bu daireleri sizler seçenekleriniz arasına ekleyebilirsiniz. Ayrıca görüntülü aramayı ileri gezmeniz mümkündür. Detaylı bilgi alarak bu evin özellikleri hakkında daha kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

Bu proje için daha fazla bilgi almak istiyorsanız 0535 989 41 92 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…

Exit mobile version