Kategoriler
Proje Haberleri

Bordo Mahall Saraycık lansmana özel fırsatlarla satışta

Bordo Mahall Saraycık projesinde lansmana özel fırsatlarla satışlar başlamıştır. Konut projesi Bordo 145 Yapı firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar? Satılık daire fiyatları ne kadar, ödeme planı nasıl? Tüm bu soruların cevaplarına haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Ankara İli, Sincan İlçesi, Saraycık Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje Saraycık’ta yer alan arsa parseli üzerinde inşa edilecektir.

Saraycık konut projesinde toplam 600 adet konut yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde dairelerin dışında 5.000 metrekare alan üzerinde 40 adet ticari ünite de yer almaktadır. 600 adet konut projesi 1+1 ve 2+1 tip dairelerde meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise 54 metrekare ile 78 metrekare arasında değişmektedir. 1+1 tip daireler brüt 54 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 2+1 tip daireler ise 78 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Bordo Mahall Saraycık fiyat listesi

Konut projesinde satılık daire fiyatları, dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatlar, konutların bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır. Lansmana özel fırsatların sunulduğu projede ilk 100 daire için geçerli fiyatlar şöyledir.

54 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den başlamaktadır.

78 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 100 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer almaktadır?

Söz konusu konut projesi Ankara İli, Sincan İlçesi, Saraycık Mahallesi’nde yer almaktadır. Konut projesi ile ilgili detaylı bilgi için 0312 503 05 83 veya 0549 503 05 83 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız

Exit mobile version