Kategoriler
Proje Haberleri

Cadde Barış Gölcük Yükseliyor

Cadde Barış Gölcük adlı konut projesi Kocaeli İli, Gölcük İlçesi, Çiftlik Mahallesi üzerindeki arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site alanı içerisinde yükselen 2 konut bloğunda 3+1 ve 4+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Toplam 25 adet konuttan oluşan proje, eşsiz doğa içerisinde yer alması ile birlikte ilgi odağı olmaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Gölcük konut projesi, 185 metrekare müstakil bahçeye sahiptir. Bundan dolayı villa konforunda bir bahçe dubleks imkanı sunmaktadır. Cadde Barış Gölcük konut projesi, doğa içerisinde yer almaktadır. Üstelik bunun yanı sıra projenin genelinde peyzaj alan ve projeler uygulanmaktadır. Bu iç açıcı bir doğa ortamını evlerin bahçesine kadar taşımaktadır. Sosyal açıdan oldukça zengin olan konut projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Aynı zamanda daire satışları da çok özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Konut projesi, asansörlü ve şahsa özel otoparklar ile tasarlanmıştır. Projenin iç tasarımının henüz bilinmemektedir. Ancak oldukça lüks dış mimarisi ile ev sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam kalitesi sunduğunun garantisini vermektedir.

Cadde Barış Gölcük Satılık Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bu özel projede daire satışları, çok özel temel alım fırsatları ile sahipleri beklemektedir.

Brüt 146 metrekare ve net 119 metrekare büyüklüğe sahip arakat 3+1 tip daireler 585 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

Bahçe dubleks tipi 4+1 daireler, brüt 199 metrekare ve net 168 metrekare büyüklüğe sahiptir. Bu tip daireler 740 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, doğa ile iç içe bir konumda ve yeşilliklerin içerisinde yer almaktadır. Proje, Çiftlik Mahallesi, Gölcük/Kocaeli adresinde inşa edilmektedir. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için (0262) 414 38 68 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

 

Exit mobile version