Kategoriler
Proje Haberleri

Çamlıbel Homes Kepez teslimleri yaklaştı

Çamlıbel Homes Kepez konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Antalya’nın Kepez İlçesinde yükselen Özçiçek İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kepez İlçesi Çamlıbel Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Kepez konut projesindeki dairelerin ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde görüntülü diafon, vestiyer, Hilton banyo gibi olanaklara yer verilmiştir.

Antalya Kepez konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu konutlar 2+1 dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki konutların büyüklükleri brüt 75 metrekare ile 95 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında farklı kat ve cephe seçenekleri de bulunmaktadır.

Çamlıbel Homes Kepez fiyatları ne kadar?

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden konutlar için özel avantajlar sunulmaktadır.

75 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip bahçe katı daireler 600 bin TL,

Brüt 95 metrekare alana sahip 2+1 tip ara kat daireler ise 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca konut projesinin 2022 yılı Mart ayında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Çamlıbel Homes Kepez nerede yer alıyor?

Çamlıbel Homes Kepez konut projesi, Antalya Kepez’de bulunan Çamlıbel Mahallesinde hayata geçecektir. Aynı zamanda proje, günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafededir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0242 410 28 28 ve 0535 913 92 72 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version