Kategoriler
Proje Haberleri

Çerkezköy Maranda Yellow satışları devam ediyor

Maranda Group firması tarafından Tekirdağ İli, Çerkezköy İlçesi, İstasyon Mahallesi’nde hayata geçirilen Çerkezköy Maranda Yellow projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor. Satışları devam eden dairelerin fiyatları ise 325 bin TL’den başlıyor.

Proje özellikleri neler?

4 bin metrekare yüzölçümüne sahip asra alanı içerisinde hayata geçirilen ve yaşamın başladığı proje 4 konut bloğundan meydana geliyor. Konut projesinde yer alan dört konut bloğunda ise toplam 108 adet konuta ve 6 adet ticari üniteye yer veriliyor.

Proje içerisinde yer alan dairelerde akıllı ev sistemi, asansör, ebeveyn banyosu, duşakabin, fiber internet, görüntülü diafon, ısıcam, spot aydınlatma, seramik ve parke zemin, vestiyer gibi özellikler yer alıyor.

İnşasına 2016 yılı Eylül ayında başlanan proje genelinde ise ısı yalıtımı, 24 saat güvenlik, fitness salonu, sauna, kapalı otopark, çocuk oyun alanı, spor alanı, uydu sistemi, ses yalıtımı, siding gibi özellikler yer alıyor.

Projede daire özellikleri neler?

Çerkezköy Maranda Yellow projesinde 2+1, 3+1, 3+2 dubleks ve 4+2 dubleks tipinde daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri ise 116 metrekareden başlıyor 200 metrekareye kadar yükseliyor.

Projede yer alan 2+1 tip daireler brüt 116 metrekare, net ise 90 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. Projede yer alan 3+2 tip dubleks daireler brüt 200 metrekare, net ise 170 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.

Maranda Yellow Çerkezköy fiyatları ne kadar?

Yaşamın başladığı projede kalan 2+1 ve 3+2 dubleks tip dairelerin satışları devam ediyor. Çerkezköy konut projesinde yer alan brüt 116 metrekare büyüklüğe sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 325 bin TL’den başlıyor. Projedeki brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 3+2 dubleks tip dairelerin fiyatları ise  445 bin TL’den başlıyor.

Proje nerede yer alıyor?

İstasyon Mahallesi, Cengiz Topel Caddesi, No: 111 Çerkezköy / Tekirdağ adresinde yer alan Maranda Yellow Çerkezköy projesinin satış ofisi ise Bağlık Mahallesi, Eski Cezaevi Kapaklı Yolu, E-5 Kenarı No:5 Çerkezköy / Tekirdağ adresinde yer alıyor. Proje Çerkezköy’ün en popüler yerlerinden biri olan tepe bölgesinde yer almaktadır.

Tel: 0546 676 56 36

Exit mobile version