Kategoriler
Proje Haberleri

Çizgi Rezidans Adana Öğrenci Evleri satışta

Çizgi Rezidans Adana konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Adana’nın Sarıçam İlçesinde yükselen proje İlk Çizgi İnşaat Mimarlık firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Sarıçam İlçesi Gültepe Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede iki tip daire seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Çizgi Rezidans Adana kaliteli işçiliğe sahip öğrenci daireleri ile dikkat çekmektedir. Konut projesi kapsamındaki daire içlerinde vestiyer, ankastre set, balkon gibi olanaklara sahiptir. Proje kapsamında 2 blok ve 145 adet daire yer almaktadır.

Öğrenci rezidansı konsepti ile yükselene proje sosyal olanaklar bakımından da zengindir. Site içerisinde geniş peyzaj alanları, oturma alanları, fitness salonu, kütüphane ve çalışma salonları gibi olanaklar mevcuttur. Projede aynı zamanda kamera sistemi, otopark, güvenlik gibi hizmetlerde sunulmaktadır. Proje kapsamındaki daireler 1+1 ve 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 70 metrekare ile 125 metrekare arasında değişmektedir.

Çizgi Rezidans Adana konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Adana Sarıçam, Gültepe Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda yeni stadyum, Çukurova Üniversitesi , Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Şehir Hastanesi gibi yerlere de yakın mesafededir.

Daire fiyatları daire tipine kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 70 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 450 bin TL,

Brüt 125 metrekare alana sahip 2+1 daireler 600 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 127 83 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version