Kategoriler
Proje Haberleri

D Life Royal Garden satışları devam ediyor

Şahanlar İnşaat Gayrimenkul firması tarafından Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, 1200 Evler Mahallesi’nde hayata geçirilen D Life Royal Garden projesinde kalan son dairelerin satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Butik bir tatil köyü konseptinde tasarlanan proje 10 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. yatay mimaride tasarlanmış 4 katlı 4 konut bloğundan toplam 52 adet daire yer alıyor.

Proje özellikleri neler?

Projenin özellikleri arasında 3.5 metre kat yüksekliği, tatil köyü tasarımı, alüminyum doğramalar, panaromik camlar, daire içi mekanik havalandırma, klima altyapısı, otomatik süpürge, resepsiyon, sensörlü otomatik su vanaları, akıllı ev sistemleri,  merkezi par ölçerli sıcak ısınma sistemi, b sınıfı enerji kimlik belgesi gibi özellikler yer alıyor.

Projede üç farklı tip daire seçenekleri yer alıyor. Bu daireler Imperial Suit, King Süit ve Crown Suit olarak adlandırılıyor. Merkezefendi, Göveçlik mevkiinde inşa edilen projede yer alan daireler 4+1 tipinde tasarlandı. Projede yer alan daireler 3.5 metre kat yüksekliğine sahip. Projedeki dairelerin büyüklükleri ise brüt 210 metrekare, net ise 190 metrekare olarak projelendirildi.

D Life Royal Garden fiyatları ne kadar?

Konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairenin manzarasına, bulunduğu kata ve ödeme şekline göre değişiklik göstermektedir.

Projede yer alan brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları 2 milyon 300 bin TL’den başlıyor 2 milyon 500 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Projede sosyal alanlar neler?

Projede kum plajlı, açık yüzme havuzu, açılır cam tavanlı kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness salonu, buhar odası, cafeler, her daireye 2 araçlık kapalı otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor.

Projede ayrıca resepsiyon, lobby, yansıma havuzu, köprü, su kanalları, royal bar, yürüme yolu ve yürüyüş parkuru gibi alanlar da yer almaktadır.

Proje ile ilgili detaylı bilgi için 0258 211 10 42 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Exit mobile version