Kategoriler
Proje Haberleri

Dedeman Village Suits & Residence satışta

Ankara’nın en büyük villa projesi Dedeman Village Suits & Residence, modern ve ilham verici bir yaşam tarzı sunmaktadır. Şehrin lüks ve konforunu, doğanın ihtişamıyla birleştiren bu proje, etkileyici atmosferiyle sizleri kusursuz bir yaşam deneyimiyle tanıştırıyor.

Proje özellikleri neler?

Dedeman Village Suits & Residence, Ankaralının nefes alabildiği, şehrin stresinden uzak bir bölge olan; organik yaşamıyla, doğasıyla, tarihiyle, turizmi ile ön plana çıkan Beypazarı, Güdül ve Ayaş bölgesi çevresinde yer alıyor ve yepyeni bir yaşam tarzı sunmaktadır. 172 villadan oluşan bu özel proje, yanı başındaki otelin tüm imkanlarından faydalanma avantajı sunmaktadır. Projede 2+1 ve 3+1 tip villalar yer almaktadır. 2+1 tip villalar 110.78 metrekare büyüklüğündedir. 3+1 tip villalar ise 142.83, 143.9, 175.10 metrekare büyüklüklerinde tasarlanmıştır.

Dedeman Village Suits & Residence, modern ve zarif çizgileriyle modern yaşamın ihtiyaçlarına mükemmel bir şekilde cevap veriyor. Her ayrıntısı özenle tasarlanmış olan Dedeman Village Suits & Residence, prestijli ve ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını sizlere aralıyor.

Dedeman Village Suits & Residence, sakinlerine unutulmaz bir yaşam deneyimi sunuyor. Projede yer alan villalar, modern ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor. Villalar, geniş bahçeleri ve havuzlarıyla sakinlerine doğanın huzurunu sunuyor. Dedeman Village Suits & Residence’ta yer alan otel, sakinlerine her türlü ihtiyacını karşılayacak olanaklar sunuyor. Otel, restoran, spa, fitness merkezi, yüzme havuzu ve daha birçok imkana sahip.

Dedeman Village Suits & Residence, şehrin stresinden uzak, doğanın huzurunda yaşamak isteyenler için ideal bir yaşam alanı sunuyor. Projede yer alan villalar, modern ve konforlu bir yaşam alanı sunarken, otel, sakinlerine her türlü ihtiyacını karşılayacak olanaklar sunuyor. Dedeman Village Suits & Residence, sakinlerine unutulmaz bir yaşam deneyimi sunuyor.

Dedeman Village Suits & Residence Fiyatları

Dedeman Village Suits & Residence’ta yer alan villaların fiyatları, villanın büyüklüğüne ve konumuna göre değişmektedir. Villa fiyatları, 2 milyon 950 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunulmaktadır. Bunların dışında ayrıca yüzde 50 peşinat ve 12 ay, sıfır faiz fırsatı ile ödeme imkanı bulunmaktadır.

Dedeman Village Suits & Residence İletişim Bilgileri

Dedeman Village Suits & Residence projesi Yağmurdede Mahallesi, Ayaş / Ankara adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için  444 91 47 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version