Kategoriler
Proje Haberleri

Delsan Begonvil Evleri oturuma hazır!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Balatçık Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Delsan İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Delsan Begonvil Evleri konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Delsan Begonvil Evleri Daireleri Hangi Özelliklere Sahiptir?

Çiğli konut projesi Balatçık Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 2 konut bloğu ve 56 daireden meydana gelmektedir. Konut projesi lüks donatılmış daireleri ile dikkat çekmektedir. Ayrıca projede yer alan dairelerde vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, 2 adet klima, ankastre set, görüntülü diafon gibi daha pek çok imkana yer verilmiştir.

Delsan Begonvil Evleri konut projesinde yaşam başlamış olup toplam 56 daireden meydana gelmektedir. Site içerisinde açık yüzme havuzu, güvenlik, kamera sistemi, 24 saat güvenlik gibi olanaklar mevcuttur. Projede tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 92 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin iskanı alınmış olup oturuma hazırdır.

Çiğli Konut Projesinde Daire Fiyatları Nedir?

İzmir Çiğli konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 550 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan dairelerin iskanı alınmış olup kullanım durumuna uygundur.

Konut Projesi Nerede Hayata Geçirilmiştir?

Konut projesi İzmir’in Çiğli İlçesinde Balatçık bölgesinde konumlandırılmıştır. Proje ayrıca İzban istasyonuna 3 dakika, Katip Çelebi Üniversitesine 7 dakika, Çiğli Bölge Hastanesine 9 dakikalık yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0531 082 78 44 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

Exit mobile version