Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Delta Dubai Tower projesinde sosyal donatılar

Beylikdüzü’nde inşa edilen Delta Dubai Tower projesi 27 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kuruluyor. Kreş, ofisleri ve rezidansları içinde barındıran proje, Delta İzsiz Holding tarafından hayata geçiriliyor. Daireleri üç blok içerisinde yer alan karma proje, birçok konuma yakın mesafelerde konumlandırılıyor.

Projedeki dairelerin suyu arıtılmış bir şekilde akıyor. Arıtma suyu tesisinin projeler içerisinde Türkiye’de bir ilk olduğu belirtiliyor. Projedeki dairelere doğa ve deniz manzarası eşlik ederken bin 606 adet daireyi içinde barındıran projenin 2021 yılın dördüncü çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Delta Dubai Tower‘da sosyal donatılar

Delta Dubai Tower projesindeki arsa alanının 10 dönümü, yeşil peyzaj alanına ayrılmış vaziyette. Site içerisindeki yeşil alanın yanı sıra sitenin dışında da belediye tarafından düzenlenen yeşil peyzaj alanının bulunduğu projede AVM, kapalı yüzme havuzu, su kaydıraklarının (Aqua park) bulunduğu açık yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj odası, SPA, fitness ve aerobik salonları bulunuyor. İçerisinde okul bulunduracak projede bir de akvaryumun inşa edilmesi planlanıyor. Akvaryum, çeşitli canlılara ev sahipliği yapacak.

Delta Dubai Tower daire fiyatları

Dairelerinde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunan Delta Dubai Tower projesindeki dairelerin musluklarından arıtılmış su akacak. Projedeki daireler 1+1 tipindeki daireler 95 metrekare genişliğinde, 2+1 tipindeki daireler 110 metrekare ve 125 metrekare genişliklerinde, 3+1 tipindeki daireler ise 150 metrekare genişliğinde inşa ediliyor.

Proje nerede konumlandırılıyor?

İstanbul’un Avrupa Yakası’nda inşaatına devam edilen proje MarmaraPark AVM’ye, Beylikdüzü’nü Bursaya bağlayan İDO hattına, metro istasyonuna ve deniz kenarına yakın mesafelerde konumlandırılırken Delta İzsiz Holding’in imzasının bulunduğu proje; Atatürk Havalimanı’na 15 dakikalık, metrobüs hattına 1 dakikalık, TEM ve E5 yollarına ise 1’er dakikalık uzaklıklarda yükseliyor.

Talatpaşa Mahallesi, 1076 Caddesi, 34513, Beylikdüzü / İstanbul açık adresinde yer alan projenin detaylarına aşağıdaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz:

444 4 134

Exit mobile version