Kategoriler
Proje Haberleri

Demircan Gökdeniz Evleri Fatsa’da yükseliyor

Demircan Gökdeniz Evleri lüks özellikleriyle inşaat firmasından satışa çıktı. Ordu’nun Fatsa mevkiinde yer alan satılık daireler özgün mimari çizgilere sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Projede daire seçenekleri neler? Proje kapsamında hangi sosyal olanaklar yer alıyor? Ayrıca proje konut kredisi kapsamına giriyor mu? Proje kapsamında yer alan ödeme seçenekleri neler? Projede fiyatlar ne civarda seyrediyor?

Demircan Gökdeniz Evleri daire seçenekleri

Projede brüt 163 metrekare genişliğinde 3+1 ve brüt 174 metrekare alana sahip 3+1 konutlar mevcut. Ayrıca brüt 186 metrekarelik 3+1 daireler ve brüt 312 metrekare genişliğinde 4+2 daireler de var. Işık gören doğayla iç içe daireler ısı ve ses yalıtımı bakımından gelişmiş özelliklere sahip. Ayrıca özel tasarımı ile daireler, normalden çok daha fazla ışığın evinizin içine girmesini sağlıyor. Malzeme kalitesiyle dikkat çeken dairelerde su yalıtımı ve panoramik asansör de mevcut. Her katta deniz manzarasını görmenizin mümkün olduğu daireler kendini konfor evi olarak tanımlıyor. Ayrıca projede daireler merkezi sistem ile ısınıyor. Dairelerde görüntülü diafon sistemi de sunulan imkanlar arasında mevcut.

Demircan Gökdeniz Evleri Sosyal Olanakları

Proje deniz manzarası ve doğayla iç içe olması bakımından çeşitli avantajlara sahip. Ayrıca sauna bulunduran projede masa tenisi ve bilardo imkanları da var. Bunun yanında site içerisinde cafe de mevcut. Araç otoparkı ve peyzajlı yeşil alana sahip projede jeneratör de mevcut.  Konumu itibariyle sahile yakın proje eşsiz bir doğa manzarası sunuyor. Ayrıca şehire yakın konumda yer alan proje dolmuş durağına da yürüme mesafesinde konumlu.

Projede satılık daire fiyatları ne kadar?

Proje kapsamındaki 3+1 daireler 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla daire genişliğine bağlı olarak artış gösteriyor. Ayrıca projede yer alan brüt 312 metrekarelik 4+2 daireler ise 900 bin TL üzerinden satışta. Proje konut kredisi kapsamına giriyor. Projedeki daireleri ise görüntülü arama ile gezmek firmanın verdiği hizmetler arasında değil. Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 854 60 61 numaralı telefon üzerinden inşaat firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version