Kategoriler
Proje Haberleri

Diamond Elite Uşak akıllı daireleri satışta

Diamond Elite Uşak konut projesi ayrıcalıklı özellikleri ve konforlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Uşak’ın Merkez İlçesinde yükselen proje Diamond Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar lüks ve akıllı dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Diamond Elite Uşak Projesinde Akıllı Evler Dikkat Çekiyor

Site içerisinde bulunan proje, Uşak’ın Merkezinde Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki 4 bin 2 metrekarelik proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip daire seçeneği sunulmaktadır. Bu dairelerin hepsi akıllı ev siste ile donatılmıştır. Aynı zamanda Uşak konut projesinde giyinme odasına sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Projedeki dairelerde barbekü, ebeveyn banyosu, kiler, yüz tanıma ve parmak izi, geniş balkonlar gibi imkanlar mevcuttur.

Site içerisinde açık yüzme havuzu, geniş peyzaj alanı, spor alanı, çocuk parkı, sauna gibi sosyal imkanlara yer verilecektir. Bunun dışında kapıcı, kameralı güvenlik, kapalı garaj gibi imkanlar da bulunmaktadır. Konut projesi toplam 2 blok ve 32 daireden meydana gelmektedir. Şehir manzaralı proje kapsamında tek tip konsepte yer verilmiştir. Daireler 4+1 ancak giyinme odasıyla 5+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 230 metrekaredir.

Uşak konut projesinde daire fiyatları nasıl?

Uşak konut projesinde kapsamında dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

230 metrekare 5+1 daireler 1 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede daireler avantajlı fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi Uşak ‘ın modern bölgelerinden Cumhuriyet Mahallesi’ nde yer almaktadır. Ayrıca proje Batı Kent yanında yer alan 3 tarafı yol olan ada üzerinde konumlandırılmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0276 224 01 24 ve 0532 377 3799  numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version