Kategoriler
Proje Haberleri

D’Life Royal Garden satılık daire fiyatları ne kadardır?

D’Life Royal Garden konutları Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde yer almaktadır. Yaklaşık 10.000 metrekare büyüklüğe sahip olan proje arazisinde yalnızca 52 daire mevcuttur. Satılık daireler Denizli  Merkezefendi bölgesinde en fazla bulunan gayrimenkullerdendir. Bu 52 konut ise daire sakinlerine oldukça geniş yaşam alanları sunmaktadır. Oda sayısı 4 + 1 olan daireler, brüt 210 ve net 190 metrekare büyüklüğündedir. Bu dairelerde birer adet ebeveyn banyosu vardır. Ayrıca hırsız alarmı, yangın alarmı ve akıllı ev sistemi donanımları da bulunmaktadır.

Çeşitli eşyaların kolaylıkla depolanabileceği kiler bölmeleri, gömme dolaplar ve fiber internet altyapısı daireleri kullanışlı hale getirmektedir. Ayrıca ısı yalıtımlı pencereler, daire sıcaklığının korunmasını sağlayabilmektedir. Tavan yüksekliği 3.5 metre olan daire odaları, ses yalıtımlı duvarlara da sahiptir. Dolayısıyla odalar tüm gürültüler karşısında korunaklıdır. D’Life Royal Garden projesinin en önemli özelliğı ise tatil konutları gibi tasarlanmış olmasıdır. Site alanında geniş peyzaj bölümleri, açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve sauna olanakları mevcuttur. Ayrıca konutlar, güvenlik personeli tarafından korunmaktadır.

Proje nerede hayata geçmiştir?

Pek çok sayıda başarılı projeye imza atan Şahanlar İnşaat, bu projesini Denizli’de hayata geçirmiştir. Resepsiyon hizmeti ve kafe olanağı mevcut olan daireler 1200 Evler Mahallesi’ndedir. Ayrıca İşadamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ali Baysal Ortaokulu ve Demre Konut Yapı Kooperatifi buraya çok yakındır.

D’Life Royal Garden satılık daire fiyatları ne kadardır?

D’Life Royal Garden satılık daire seçenekleri krediye ve takasa uygun değildir. Daire fiyatları 2.500.000 – 2.300.000 TL arasındadır. Ayrıca Denizli lüks daireler konusunda önemli seçeneklerin yer aldığı bir şehirdir. Dolayısıyla firmanın daha başka projeleri hakkında bilgi sahibi olmak için 0532 470 57 73 numarası aranmalıdır.

En güncel ve doğru proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız.

Exit mobile version