Kategoriler
Emlak Haberleri

Doğuş GYO faaliyet raporuna 2 ödül

Doğuş Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki paydaşı Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Doğuş GYO) 2020 yılı Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından her sene düzenlenen ve alanının en prestijli yarışmalarından biri olan Vision Awards Faaliyet Raporu Yarışması’nda “Gold Winner Worldwide” altın ödülü ve “Top 100 Reports Worldwide” olmak üzere 2 ödüle layık görülmüştür.

Doğuş GYO’nun faaliyet raporu, dünya sıralamasında En İyi 100 Rapor Listesi’nde 46. sırada yer almaktadır. Şirket, “İlk İzlenim”, “Kapak Tasarımı”, “Hissedarlara Mektup” kriterlerde tam puan almıştır. Bunlarla birlikte “Anlatım Dili”, “Finans Raporları” ve “Yaratıcılık” gibi kriterlerde tam puan almıştır. Ayrıca jüri üyelerinin büyük beğenisini kazanmıştır. Vision Awards, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından 2001’den beri aralıksız olarak düzenlenmektedir.

1997’den beri Doğuş GYO, istikrarlı bir büyümeyle portföy büyüklüğünü ve piyasa değerini artırmaktadır. Doğuş Center Maslak, D-Ofis Maslak, Doğuş Center Etiler, Gebze Center–Alışveriş Merkezi, Gebze Center–Otel (Hyatt House Gebze), Gebze Center–Otomotiv Showroom ve Servis gayrimenkul yatırım portföyleri mevcuttur. Bu portföyleriyle Türkiye’nin önde gelen halka açık gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden biri olmayı sürdürmektedir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version