Kategoriler
Proje Haberleri

Dolunay Eymen Evleri satışları başladı

Dolunay Eymen Evleri projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Varlık Haldızoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. 15 katlı binada 30 adet daire mevcuttur. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 adet blok bulunmaktadır. 15 katlı binada 30 adet daire mevcuttur. Bu daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Üstelik her katta 2 daire yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 120 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve oturma alanları bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Mutfak içerisinde laminat mutfak dolapları bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Dairelerde geniş teraslar yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri mevcuttur.

Dolunay Eymen Evleri konumu hakkında

Proje, Ordu’nun Fatsa İlçesi Dolunay Mahallesi’nde bulunmaktadır. Üstelik bu konutlar denize sıfır konumdadır. Deniz, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca dolmuş ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Dolunay Eymen Evleri fiyatları ne kadardır?

Dolunay Eymen Evleri projesinde A blok için satışlar bitmiştir. B bloktaki daireler satışa sunulmuştur. B Blok için her katta olan uygun ödeme seçenekleri mevcuttur. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 630.000 TL ile 650.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 063 47 42 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version