Kategoriler
Proje Haberleri

Doralife Sitesi satışları başladı

Doralife Sitesi doğa ve şehir manzarasına sahip olmakla birlikte eşsiz yaşam olanakları ile dikkat çekmektedir. Projenin konumu Kastamonu’nun Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tonbullar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.697 metrekarelik arazi üzerinde tek blok ve toplam 56 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tonbullar İnşaat güvencesi ile yükselen proje 4.697 metrekarelik arazi üzerinde tasarlanmıştır. Site içerisinde tek blok ve 56 adet daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 109 metrekaredir. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her daireye özel otopark alanı mevcuttur. Projenin yüzde 90’ını özel tasarlanmış peyzaj alanı oluşturmaktadır. Bununla birlikte yürüyüş alanları, dinlenme alanları, spor alanları ve çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Çift asansör, hidrofor, su deposu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

Doralife Sitesi konumu hakkında

Proje, Kastamonu’nun Merkez İlçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın olup doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Semt pazarı 1,6 kilometre, Kebeci Alışveriş Merkezi 1,1 kilometre ve Kastamall Alışveriş Merkezi 5,3 kilometre uzaklıktadır. Ayrıca dolmuş durağı 550 metre, Kastamonu Havalimanı 13 kilometre ve Devlet Hastanesi 3,1 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Doralife Sitesi fiyatları ne kadardır?

Doralife Sitesi projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 109 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 daireler 720.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (501) 368 37 37 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version