Kategoriler
Proje Haberleri

Dülger Perla Merzifon satışları devam ediyor

Dülger Perla Merzifon konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Amasya’nın Merzifon İlçesinde yükselen Dülger Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Merzifon İlçesi Mahsen Mahallesi üzerindeki 7 bin 827 metrekarelik arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Geniş yerleşim alanının büyük bir bölümü de özel peyzaj alanına ayrılmıştır. Aynı zamanda Dülger Perla Merzifon konutları ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Aynı zamanda dairelerde giyinme odası, ebeveyn banyosu, yüz tanıma&parmak izi, görüntülü diafon gibi olanaklar da mevcuttur.

Bölgenin en özel peyzajının yer aldığı projede hidrofor, kapalı garaj gibi hizmetler de sunulmaktadır. Amasya Merzifon konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu konutlar 2+1 ve 3+1 oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki konutların büyüklükleri brüt 129 metrekare ile 156 metrekare arasında değişmektedir. Proje kapsamında toplam 32 adet konuta yer almaktadır.

Dülger Perla Merzifon fiyat listesi

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden konutlar için özel avantajlar sunulmaktadır.

129 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 750 bin TL,

Brüt 156 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler ise 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Ayrıca satışlara 0 peşinatla, 12 ay vade fırsatı gibi avantajlar sunulmaktadır.

Dülger Perla Merzifon nerede yer alıyor?

Dülger Perla Merzifon konut projesi, Amasya Merzifon’da bulunan Mahsen’de hayata geçecektir. Proje aynı zamanda köşede okul, cafe, market gibi aradığınız her şeye yakın mesafededir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0554 754 04 29 numaralı telefonunu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version