Kategoriler
Proje Haberleri

Ege-Koop iki yeni proje ile İzmir’de

İzmir’de 151 kişinin yaşadığı kentlerde Ege-Koop bir dikey diğer yatay mimari ye sahibi kendi inşaat projesi ile damga vuracaktır. Ege-Koop Genel Başkanı Aslan bu konu hakkında, bu projeleri görmeden başka bir konu satın almayın dedi. 37 yılda İzmir’in 12 ilçesinde 5 milyon metrekarelik konut alanlarını bitirmiştir. Ayrıca tüm projeleriyle dikkat çekmektedir. Orman alanları farkları ve alt yapısıyla eğitim alanlarının tamamlayıp yatırımcılara teslim etmektedir. Ege-Koop şimdi iki farklı yeni proje ile karşımıza çıkmaktadır.

Yeni Proje ile Beklentiler Karşılanacak

1988-1989 yıllarının tamamladığı projelerde 30 Ekim depreminin ardından ufak bir problemin yaşanmadığını belirtmiştir. İzmir’in içinde ve dışında gelen yoğun talep üzerine yılın ikinci yarısında iki yeni proje için düğmeye bastı. Bu projelerde erken teslim edilerek üstüne para iadesi de yapmaktadır. Ege-Koop’un yeni projeleri yatırımcıların beklentilerini karşılayacağı söylenmektedir. Kendine iki farklı noktasında biri dikey 1 yatay mimari ile projeler halkın büyük ilgisini çekmektedir. Bu konu hakkında şu ifadeler kullanılmıştır, Ege-Koop her zaman olduğu gibi yine kalitesini ortaya koyacaktır. İzmir’in en gözde yerinde yatay mimari ve sosyal tesisleri ile oluşturacağı konutlar ses getirecektir. Diğeri de kent merkezlerindeki dikey mimarisi ile ilgi çekecektir.

Ege-Koop İlgi Çeken Proje

Artan arsa fiyatları ve maliyet nedeniyle ev almakta zorlanan vatandaşlar için bu proje oldukça iyi bir fırsattır. Yatay mimari de eşsiz bir tecrübeye sahip oldukları da dikkat çekmektedir. Bugüne kadar 2 milyon metrekarelik imarlı alanda 400 ile 1000 metrekarelik bahçesi ile 2000 bağımsız villa ile 140 villadan oluşan Güzelbahçe Çelik evleri 146 milden oluşan dört mevsim konaklarını hayata geçirmiştir. Dikey mimari değilse kimsenin kıramayacağı rekorlar kırarak kendilerini belli etmişlerdir. Şimdiye kadar yaptıkları bu projelerde bugüne kadar ne satılık ne de kiralık tek bir konutun olmadığını, yatırımcısına yüzde 500-600 oranında getir sağladığını belirten Aslan yeni projenin de alt ve üst yapısıyla ve sosyal ve kültürel tesisleri ile oldukça ilgi çekti. BU projenin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü belirtmiştir.

Bu şekilde Ege-Koop sizlere sunduğu yeni proje müjdesi hakkında detaylı bilgi sahibi olmak mümkündür. Projenin tamamlanma sürecine kadar takip etmeniz mümkündür. Ayrıca yapılan güncel açıklamaları da öğrenerek bu proje hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Daha fazla güncel haberi için tıklayınız…

Exit mobile version