Kategoriler
Proje Haberleri

Ekol Akasya Sakarya Tekeler’de hayata geçiriliyor

Ekol Akasya Sakarya konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Sakarya’nın Adapazarı İlçesinde yükselen Ekol Yapı İnşaat güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Ekol Akasya Sakarya Projesinde Dairelerin İçlerinde Neler Yer Alıyor?

Butik apartman olarak tasarlanan proje, Adapazarı İlçesi Tekeler Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 3 katlı butik bir apartman olarak planlanmıştır. Aynı zamanda Ekol Akasya Sakarya lüks donanımlara sahip daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler pek çok olanağa sahiptir. Daire içlerinde depo, kiler, çift balkon, ebeveyn banyosu, görüntülü diafon gibi olanaklar sunulmaktadır.

Sakarya Adapazarı konut projesi 9 adet daireden meydana gelmektedir. Projede tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki dairelerin büyüklükleri brüt 123 metrekare olup depo ve kiler alanlarıyla beraber toplam 160 metrekaredir.

Adapazarı konut projesi nerede konumlandırılmıştır?

Sakarya konut projesi, Adapazarı’nın Tekeler Mahallesinde yer almaktadır. Proje ayrıca Fatih Meslek Lisesi yanında yer alıp caddeye 70 m uzaklıktadır.

Daire fiyatları ne kadar?

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

160 brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 925 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin iskan ve kat mülkiyet işlemleri firmaya aittir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0554 431 78 87 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version