Kategoriler
Proje Haberleri

Elit Premium Park Evleri 1. etap satışları başladı

Elit Premium Park Evleri Kocaeli’de yer almaktadır. Metehan Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen proje lüks dairelerden oluşmaktadır. 3+1 dairelerden oluşan projede daire satışları devam etmektedir. Proje hakkında detaylar ve mimari özellikleri haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve mimari özellikleri

Elit Premium Park Evleri yapımcı firmanın Elit Premium serisinden birisidir. Yoğun ilgi ile satışları devam eden proje, 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Dairelerin her birisi iki katlı olarak tasarlanmıştır. Dört katlı binanın bir ve ikinci katlarını oluşturan daireler net 160 metrekare kullanım alanına sahiptir. Alt katta oldukları için bu dairelerin kendilerine özel bahçeleri vardır. Üçüncü ve dördüncü katta yer alan dubleks dairelerin net kullanım alanı 165 metrekaredir. Bu daireler çatı katı olduğu için seyir terası yer almaktadır. Dairelerin tümünde 1 salon, 1 mutfak, ebeveyn odası, oturma odası, çocuk odası ve banyo yer almaktadır. Banyo her dairede iki adettir. Bunlardan bir tanesi ortak banyo, diğeri ise ebeveyn yatak odası içinde yer alan ebeveyn banyosudur. Ayrıca dairelerin her birinde balkon bulunmaktadır. Isıtma sistemi merkezi sistem olup doğalgaz kullanılmaktadır. Projede yer alan evler özel peyzaj ekibi ile tasarlanan yeşil bahçelere sahiptir. Bu bahçelerde ailecek eğlenmek ya da çocukların oyun oynaması için özel alanlar oluşturulabilir.

Elit Premium Park Evleri ulaşım avantajları ve fiyatları

Proje evleri, ulaşım konusunda avantajlı bir noktadadır. Özellikle eğitim kurumlarına çok yakındır. Evler, Damlar İlkokulu’na yürüme mesafesindedir. Okul öncesi eğitim için Çocuk Kasabası Anaokulu’na çok yakındır. Ayrıca TED Koleji, İstek Koleji, Uğur Okulları, Doğa Koleji gibi çok sayıda özel okula da yakın konumdadır. Eğitim kurumlarının dışında bölgenin önemli yerlerine de ulaşımı kolaydır. Bölgede sıkışık trafik olmadığından rahat bir şekilde istenilen yere ulaşılmaktadır.

Elit Premium Park Evleri şu anda 1.400.000 TL’den başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Ancak fiyatlar zaman içinde değişiklik gösterebilir. Bunun için güncel fiyatları irtibat telefonlarından öğrenebilirsiniz. Proje irtibat telefonu, +90 (262) 223 72 48’dir. Proje detaylarına ek olarak bilgi almak ve evleri yakından incelemek için firmanın satış ofislerini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version