Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Elite Concept’te enflasyona endeksli konut kredisi

Konut alımlarında müşterilere kolaylık sağlamak amacı ile bankalar öncülüğünde başlatılmış olan Enflasyon Endeksli Konut Kredisi kampanyasına çeşitli inşaat firmalarından da destek gelmektedir. Bu firmaların öncülerinden olan Şua İnşaat, İstanbul, Kadıköy, Fikirtepe’de gerçekleştirdikleri ve oturmaya hazır konut projeleri kapsamındaki Elite Concept konut projesi ile destek vermektedir. Şua İnşaat söz konusu konut kredisi kampanyasının yanı sıra ilaveten yüzde 10’luk bir indirim imkânı da sunmaktadır.

Kampanya enflasyonda gerçekleşecek aşağı yönlü hareketlenmelerle faizinde azalacağı bir sistem üzerine kurulurken kampanya bünyesinde iki çeşit alternatif faiz olanağı sunmaktadır. Birinci seçenekte ilk olarak sabit bir faiz uygulanırken daha sonra değişken faiz sistemi uygulanır. İkinci seçenekte ise Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE)’ndeki değişim oranına banka tarafından sözleşmede belirtmiş olduğu marj oranı da eklenerek oluşturulacak faiz oranının uygulanacağı değişken faiz oranının uygulanacağı sistem seçilebilmektedir. 120 aya varan vade imkanı sunulan kampanyada faiz oranı ise sözleşmede belirlenen faiz oranını aşmayacak şekilde uygulanır. Söz konusu faiz güncellemeleri ise piyasa koşullarından ziyade sözleşmede belirtilen 3, 6 veya 12 ayda bir güncellenerek uygulanmaktadır.

‘Yaşamın merkezinde, İstanbul’un Ortasında’ sloganı ile gündeme gelen proje elit bir yaşam sunacağını ifade etmektedir. Bu ifade ile hayata geçirilen ve oturmaya hazır bir proje olarak gerçekleştirilmiştir. Kadıköy, Fikirtepe’de konumlanan proje enflasyon endeksli konut kredisine de destek vermektedir. 24 kattan oluşan 3 bloktan oluşan ve 1+1’den 4+1’e kadar farklı büyüklük ve özelliğe sahip 785 konutun yanı sıra 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanını da bünyesinde bulunduruyor.

Projede er alan konutlarda dairelerin etrafını çevreleyen balkonlara her odadan çıkış imkânı da sunmaktadır. Projenin büyük bir alanı sosyal tesis ve peyzaj alanlarına ayrılmıştır. Sosyal tesislerde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, spor merkezleri, yürüyüş ve koşu parkurları gibi alanları barındırmaktadır.

Projede adalar ve deniz manzarası başta olmak üzere tarihi yarımadayı gözler önüne sermesinin yanında kara, deniz ve hava yolu ulaşımı imkânını ve raylı sistemler ulaşımına da yakınlık sağlamaktadır.

Exit mobile version