Kategoriler
Proje Haberleri

Elite Life Konakları Bilecik Satışları Devam Ediyor

Konut projesi Öztürk İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Proje Bilecik Merkez, İsmetpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Elite Life Konakları Bilecik projesinde daire satışları ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Satışları devam eden konut projesinde daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Gibi merak edilen soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Elit Life Konakları Bilecik konut projesi İsmetpaşa Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde toplam 5 konut bloğu yer almaktadır. 5 konut bloklarının her biri 4 katlı olarak tasarlanmıştır.

Bilecik konut projesi oldukça büyük bir arsa parseli üzerinde yükselmektedir konut projesi 2 farklı tipte daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 ve 4+1 tip konutlardan oluşmaktadır. Dairelerin büyüklükleri de brüt 167 metrekare ve 195 metrekare arasında değişmektedir.

Konut projesi kapsamında her daireye özel olarak kapalı otopark tasarlanmıştır. Daire iç ve proje özellikleri henüz ilan edilmeyen projenin satışları devam etmektedir. Dış mimarisinin modern ve kaliteli duruşuyla dikkat çeken projede sınırlı sayıda daire kalmıştır.

Elite Life Konakları Bilecik Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bilecik konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğünde göre değişmektedir. Aynı zamanda konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre de değişiklik göstermektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 500 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0554 725 29 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

“Elite Life Konakları Bilecik Satışları Devam Ediyor” için 2 yanıt

Yorumlar kapatıldı.

Exit mobile version