Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Elmar Towers projesinde 1.500 TL kira garantisi

Elmar Towers Ankara’nın elit bölgelerinden biri olan Çankaya semtinde yükseliyor. Elmar İnşaat’ın adını taşıdığı konut projesi bünyesinde ödeme seçenekleri sizleri beklemektedir. Hemen teslimin yapıldığı daireler, Eskişehir Yolu üzerinde alıcıya sergileniyor.

Elmar Towers proje özellikleri

Ankara Başkentin en sevilen ve sosyal bölgesi olarak bilinen Çankaya semtinde yeni bir konut projesi doğmuştur. 50 katlı bu devasa yapı, iki kule üzerinden meydana gelmiştir. Toplamda 803 adet dairenin bulunduğu konut projesinde 1+1 dairelere ağırlıkta yer alıyor. Brüt 45 metrekare alana sahip olan konut fırsatları arasında SPA, yüzme havuzu, fitness gibi sosyal aktivitelere ağırlık verilmiştir. Bir residence üzerinden tasarıma sahip olan konut projesinde aynı zamanda 30 bin metrekarelik ticari alan yer almaktadır.

Site içerisinde kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Sauna, fitness merkezi, SPA sayesinde yeniden dönüşmek her zaman kapınızda olacak. Market ve kafe hizmetlerinden kolayca yarar sağlayabileceğiniz konutlarınızda güvenlik hizmeti 7/24 aktif olup, ayrıca site içi güvenlik kameralarıyla bölge anbean takip edilecektir.

Kapalı otopark sayesinde hiçbir araç sokakta kalmayacak, restoran gibi önemli sosyal donatıların hemen yanı başınızda yer alması gibi özel avantajlara sahip olacaksınız.

Bina içerisinde bulunan su deposu, hidrofor, jeneratör, yangın merdiveni, paratoner, sprinkler sistem sayesinde aileler son derece güvenli bir yaşam alanını tercih etmiştir. Asansör ve yük asansörünün bulunduğu binalarda aynı zamanda lobide yer alan güler yüzlü resepsiyon çalışanlarından özel hizmet alabilirsiniz. Konutlar merkezi ısıtma sisteminden yarar sağlıyor ve ısı pay ölçer ile tüm daireler eşit konumda tutuluyor.

Yatırımcılara yönelik tasarlanan proje oldukça modern yapısıyla Eskişehir Yolu üzerinde gözler önüne serilmiştir. 650 milyon TL üzerinden yatırım yapılan konut projesinde yüzde 80 oranında satış sağlanmıştır. Arzuya göre 2+1 daire seçeneklerinden yararlanabileceğiniz Elmar Towers konut projesinde, daire boyutları 80 ila 120 metrekare arasından alıcıya açılmıştır.

Projede yer alan daire fiyatları

Elmar Towers konut projesi banka kredisine uyumlu hale getirilmiştir. Konutların yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uyum sağlanmıştır. Kira ortalamasının 1.500 ila 2.500 TL arasında değiştiği konutlarda minimum fiyat 370 bin TL olarak açılış yapıyor. Tercihe uygun birçok seçenek sunulan projede bu rakam 1 milyon TL’yi bulmakta.

İletişim: 444 8 388 / info@elmartowers.com

Exit mobile version