Kategoriler
Proje Haberleri

Emlak Termal Kent Yalova Demirdöküm Nitromix ile ısınacak

DemirDöküm firması, üstün teknolojiye sahip olan ürünleri ile birlikte yenilikçi bir yaşam sergileyen projelerin gözdesi olmaya kaldığı yerden devam etmekte.

Türkiye’nin ilk kombi ve yoğuşmalı kombi üreticisi olan DemirDöküm firması, ülkemizde ve dünyanın elli ülkesinde ısı konforu sunuyor. Söz konusu olan firma, tercih edilmeye devam ediyor. DemirDöküm firması, Marmara Bölgesi’nde yer alan özel bir karma yaşam projesinin de tercihi olmuş durumda.

Emlak Termal Kent Yalova projesinde yer alan 403 konut DemirDöküm teknolojisi sayesinde ısınacak. Projenin imza töreninde konu ile ilgili konuşan DemirDöküm CEO’su Alper Avdel, “DemirDöküm olarak 65 yıllık tecrübemizin ışığında ürettiğimiz geniş ürün gamımız ve satış sonrası hizmetlerimizle sektördeki konumumuzu güçlendiriyoruz. Pazar lideri olduğumuz kombi, panel radyatör, şofben ve termosifon ürünlerimizle Türkiye’nin birçok bölgesindeki marka projelerinde ilk tercih olmaya devam ediyoruz. Öte yandan 3 yıldır ürün gamımıza kattığımız merkezi sistem klima (VRF) ürün gamımızla birçok AVM, hastane ve fabrika projelerinde yer almaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Exit mobile version