Kategoriler
Proje Haberleri

Erguvan Apartmanı Kayseri daireleri satışta

Kayseri Kocasinan’da şehrin merkezine yakın konumda yükselen  Erguvan Apartmanı Kayseri projesinde daire satışları devam etmektedir. Proje tek bloklu bir bina olarak inşa edilmektedir. Ayrıca projenin Haziran 2023 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır.  Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Erguvan Apartmanı Kayseri Önü Kapanmayacak Daireleriyle Dikkat Çekiyor

Kayseri Kocasinan konut projesi, Mithatpaşa Mahallesi üzerindeki inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi kapsamında yer alan daireler önü kapanmayacak bir konuma sahiptir. Aynı zamanda daireler lüks pek çok donanıma sahip olarak tasarlanmıştır. Dairelerde vestiyer, ebeveyn banyosu, duvar kağıdı, gömme dolap, görüntülü diafon, spot aydınlatma gibi imkanlar bulunmaktadır.

Proje, tek blok ve 20 daireden meydana gelmektedir. Bina içerisinde otopark, su deposu, kamera sistemi, hidrofor gibi olanaklar yer almaktadır.  Erguvan Apartmanı Kayseri sitesi kapsamında tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 3,5+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri brüt 170 metrekaredir.

Kayseri Projesi Kapsamındaki Daireler Ne Kadara Satılmaktadır?

Kayseri konut projesinde kapsamında satışları devam eden;

170 metrekare 3,5+1 daireler 775 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aynı zamanda daire satışlarında lansman fiyatları devam etmektedir.

Konut Projesi Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, Kayseri Kocasinan’da oldukça popüler bir semt olan Mithatpaşa’da yer almaktadır. Ayrıca proje Şehir hastanesi, havaalanı aksında meydana kolayca ulaşım konumundadır. Dairelerin en geç Temmuz 2023’te teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0352 220 40 90 ve 0553 385 62 32 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version