Kategoriler
Proje Haberleri

Es My Life daireleri gelişmiş özellikleriyle sahiplerini bekliyor

Eskişehir’in Vadişehir kentinde yer alan Es My Life toplamda 10 blok ve 80 daireden oluşuyor. Her katında 2 daire mevcut olan bloklar 8 daire içeriyor. Gelişmiş sosyal olanaklar ile desteklenmiş proje yatırım yapmak isteyenlerin de özellikle tercih ettiği bir yapı olmasıyla ön plana çıkıyor. Her dairenin kendine ait otoparkı mevcut. 8 dönüm yeşil alanı ve sayısız sosyal olanakları ile projede son kalan daireler alıcılarını bekliyor. Peki projenin fiyatları nasıl seyrediyor? Proje konut kredisi kapsamında değerlendirilebilir mi? Ödeme seçenekleri neler? Projede daire özellikleri ne şekilde?

Es My Life daire seçenekleri

Projede 162 metrekarelik 3+1 daireler mevcut. 3 cepheli daireler akıllı ev sistemleri kapsamında alıcılarına pek çok teknolojik olanağa sahip. Dairelerde 2 adet banyo mevcut. Bununla birlikte projedeki binalar ise 4 katlı olarak ortaya çıkıyor. Çift taraflı mutfak dolapları, vestiyer, ebeveyn banyosu ve yatak odasında gömme dolap bulunduran daireler ısıcam imkanı ve görüntülü diafona sahip. Ayrıca kapıcı ve kamera sistemi hizmetleri mevcut. Özel güvenlik ile güvenliği sağlanan daireler in dış olanakları arasında yüzme havuzu, oyun parkı ve spor alanı mevcut.

Projede sosyal alanlar neler?

Konumu itibariyle hastane, market, polis merkezi, okul ve üniversitelere yakın mesafedeki daireler otobüs duraklarına da yürüme mesafesinde. Engellilere uygun şekilde dizayn edilmiş daireler avantajlı fiyatlar üzerinden alıcıları kendine çekiyor. Ayrıca proje kapsamında kapalı yüzme havuzu, vitamin bar ve 8 dönüm yeşil alan bulunmasıyla her daim tatile çıkmış gibi hissedeceksiniz.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Görüntülü arama ile içini gezme imkanınız bulunan daireler inşaat firması olan Aga Yapı tarafından satışta. Bununla birlikte konut kredisine uygun olan 3+1 daireler 660 bin TL’den satışta. Es My Life konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları 755 bin TL’ye kadar yükselebiliyor. Yüzde 50 peşinat ödeyerek de daire sahibi olma imkanı bulunmaktadır.

Es My Life projesi hakkında detaylı bilgi almak için 0 (543) 575 12 32 numarasını arayabilirsiniz. Projeyi Hoşnudiye Mahallesi, Siloönü Sokak,. 14/23 Tepebaşı / Eskişehir adresinde ziyaret edebilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version