Kategoriler
Proje Haberleri

Esen City Evleri Çanakkale satışları devam ediyordiyor

Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Esenler Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Vizyon Kale İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Esen City Evleri Çanakkale konut projesinde inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olup daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Çanakkale konut projesi Esenler Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi pek çok noktaya yakın olması ile dikkat çekmektedir. Aynı zamanda proje kapsamındaki daire içleri duvar kağıdı, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, görüntülü diafon, ankastre set, spot aydınlatma gibi olanaklara sahiptir. Özel iç dizayna sahip dairelerden oluşan proje toplam 86 daire ve 3 iş yerinden meydana gelmektedir.

Site içerisinde açık ve kapalı otopark, süs havuzu, oyun parkı, güvenlik gibi olanaklar bulunmaktadır. Esen City Evleri Çanakkale konut projesinde yaşam başlamak üzere olup iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 ve 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca dairelerin büyüklükleri de brüt 85 metrekare ile 145 metrekare arasında değişmektedir. Projede ince işlerin yapımına devam edilmektedir.

Esen City Evleri Çanakkale fiyatları ne kadar?

Çanakkale konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

85-95 metrekare arası brüt alanlara sahip 2+1 tip daireler 520 bin TL,

3+1, brüt 130-145 metrekare arası büyüklüklere sahip daireler 780 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca daire satın alımlarında konut kredisi, firma bünyesinde taksit ve takas imkanları da sunulmaktadır.

Karşıyaka Konutları Karabük nerede yer alıyor?

Konut projesi Çanakkale Merkez, Esenler Mahallesinde konumlandırılmıştır. Proje aynı zamanda sağlık kurumları, eğitim kurumları, ulaşım noktaları gibi yerlere de yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0286 999 18 53 ve 0546 538 46 54 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version