Kategoriler
Proje Haberleri

Farilya Garden Kırıkhan satışları başladı

Farilya Garden Kırıkhan konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Hatay’ın Kırıkhan İlçesinde yükselen Öz Safa Yapı İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Farilya Garden Kırıkhan Daireleri Hangi Özelliklere Sahiptir?

Site içerisinde bulunan proje, Kırıkhan İlçesi Mimar Sinan Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Farilya Garden Kırıkhan modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler akıllı ev sistemlerine sahip olup, uzaktan kontrolü sağlanabilmektedir. Aynı zamanda daire içlerinde yangın ve hırsız alarmı, vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, jakuzi, küvet gibi olanaklar da yer almaktadır.

Proje kapsamında site içerisinde su deposu, jeneratör, çocuk oyun parkı, açık- kapalı otopark gibi imkanlar mevcuttur. Ayrıca kapıcı, kamera sistemi, 24 saat güvenlik gibi hizmetler de sunulmaktadır. Hatay Kırıkhan konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Projede 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 100 metrekare ile 170 metrekare arasında değişmektedir.

Kırıkhan projesi nerede konumlandırılmıştır?

Konut projesi, Kırıkhan’ın Mimar Sinan Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda proje toplu ulaşım araçlarına, marketlere, sağlık kurumlarına, eğitim kurumlarına, şehir merkezine yakın mesafededir.

Projede daire fiyatları ne kadar?

Bu konutlarda fiyatları temelden satış fırsatlarıyla sunulmaktadır.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

100 metrekare 2+1 daireler 750 bin TL,

Brüt 170 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler ise 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede %0 faiz, 48 ay taksit gibi satış imkanları da sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 549 90 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version