Kategoriler
Proje Haberleri

Farmaköy Silivri satışlarına başlandı

Farmaköy Silivri projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. İstanbul Silivri’de bulunan proje Eczacılar Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilmektedir. Projede 32 adet dubleks konut bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 32 adet dubleks konut bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projede satışa sunulan 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 156 metrekare olmaktadır. Villa bahçelerinde toplam 8.000 metrekare peyzaj alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sitedeki toplam yeşil alan ise 9.250 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, basketbol sahası ve kafe gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Konutlar deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır. Projesinin dış cephesi ambiansı uyumlu ahşap malzemeyle kaplanmıştır. Ayrıca proje genelinde uzun ömürlü malzeme kullanılmıştır.

Farmaköy Silivri konumu hakkında

Farmaköy Silivri projesi İstanbul’un Silivri İlçesi Selimpaşa Mahallesi’nde bulunmaktadır. Selimpaşa’nın kumsalına sadece 7 dakikalık bir mesafede yer almaktadır. Kolektif bir ruhla hayata geçirilen bu proje, E-5, TEM ve Kuzey Marmara otoyolunun kesiştiği noktada bulunmaktadır.

Farmaköy Silivri projesi fiyatları ne kadardır?

Projede satışa sunulan büyüklüğü brüt 156 metrekare olan 4 artı 1 dairelerin fiyatı 1 milyon 390 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu projede 4 farklı ödeme planı seçeneği bulunmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 541 772 57 56 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version